USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

AFETZEDELER İÇİN TEK SES TEK YÜREK

Batman’da kamu kurumları, özel sektör ve sivil toplum örgütleri depremin yaralarını sarmak için buluştu.

AFETZEDELER İÇİN TEK SES TEK YÜREK
15-03-2023 23:21
15-03-2023 23:22
BATMAN
Google News

Batman Valiliği ve Belediyesi öncülüğünde “tek ses tek yürek” mottosuyla düzenlenen kermeste, afetzedelere yardım etmek isteyen Batmanlılar adeta birbiriyle yarıştı.

11 ilde yıkıcı etkileri olan depremlerin ardından tüm Türkiye felaketin yaralarını sarabilmek için seferber oldu. Batman'da devlet ve milletin el ele vererek gerçekleştirdiği organizasyonda Batmanlılar afetzedelere yardım için yarıştı.

YARDIM İÇİN BULUŞTULAR

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp, 6 Şubat'ta gerçekleşen deprem felaketinin hemen ardından Kahramanmaraş Göksun’da Afet Koordinasyon Merkezi’nde görevlendirilmişti. Vali Canalp, Göksun'da koordinasyonu sağlarken Batman da afetzedelere yardım konusunda boş durmadı. Vali Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp hanımefendi ve Vali Vekili Kadir Kılıç'ın girişimleriyle başlayan yardım çalışmaları kentteki tüm kurumlar, özel sektör, sivil toplum örgütleri ve Batmanlı vatandaşların katılımıyla büyük bir organizasyona dönüştü.

GELİRİ DEPREM BÖLGESİNE

Batman Valiliği öncülüğünde düzenlenen organizasyon kapsamında Batman Belediyesi, İl Özel İdaresi, kentteki tüm kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum örgütleri, dernek ve vakıflarla birlikte iş insanları ve özel sektör temsilcileri afetzedelere yardım için bir araya geldi. “Batman Tek Ses Tek Yürek” mottosuyla başlatılan etkinlik kapsamında geliri felaketten etkilenen bölgeye gönderilmek üzere 10-12 Mart tarihlerinde Atatürk Parkı’nda büyük bir kermes düzenlendi. 40 standın kurulduğu kermeste Batmanlı vatandaşlar, afetzedelere yardım için adeta yarıştı.

BATMANLILARA TEŞEKKÜR

Batman Valisi Ekrem Canalp'in eşi Ayten Canalp hanımefendi, Vali Vekili Kadir Kılıç ve il protokolü, kermeste açılan standları tek tek ziyaret ederek organizasyonun hayata geçirilmesi için birlikte çalıştıkları kurum ve sivil toplum kuruluşlarıyla, yardımlarıyla kendilerine destek olan Batmanlı vatandaşlara teşekkür etti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA