USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

AKŞENER, BATMAN ADAYINI TANITTI

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, Ankara’da partisinin TBMM Grup toplantısında Batman’a dikkat çekti.

AKŞENER, BATMAN ADAYINI TANITTI
21-02-2024 23:33
21-02-2024 23:38
Google News

Genel Merkezde yapılan grup toplantısına sahneye davet edilen İYİ Parti Batman Belediye Başkan Adayı Abdullah Polat ile birlikte ellerini havaya kaldırarak, Batman’a selam söyledi. 

Akşener “Batmanlı hemşerilerime selam söylüyorum. Batman asil, onurlu, misafirperver, dik duruşlu ve sıcakkanlı insanların memleketidir. Belediye Başkan adayımız Abdullah Polat’ı sizlere emanet ediyorum. Batman Merkez başta olmak üzere bütün ilçe ve beldelerimizdeki seçimlerden zaferle çıkmayı diliyorum. Batman İYİ olacak, Türkiye İYİ olacak” diye konuştu.

İYİ Parti kurucu il Başkanı Kısmet Çelik ise, partilerinin bayrağını ve logosunu her yerde en iyi bir şekilde dalgalandırıp temsil ettiklerini ifade ederek, Batman’daki seçimlerden başarıyla çıkacaklarını söyledi.

İŞTE İYİ PARTİ ADAYLARI

BATMAN: Abdullah Polat,

İLÇELER; Sason Ozan Kahraman, Kozluk Ömer Erez, Beşiri Nevzat Yenidoğan, Gercüş Haşim Ramazan Keskin ve Hasankeyf Ramazan Toğuç.

BELDELER; Kayapınar İrem Şeyma Çelik, Balpınar Mehmet Cevher Ağar  

İL GENEL MECLİS ÜYESİ ADAYLARI: Av. Dicle Arslan, Mehmet Ceven, Mehmet İnci, Barış Baran, Mehmet Demir, Sami Kayık, Vedat Aydın

BELEDİYE MECLİS ÜYESİ ADAYLARI: Mehmet Salih Ekinci -Leyla Soyvural- Mesut Tutuş- Sinan Öztoprak- Cihan Duruk

Gercüş Genel Meclis Encümen adayı Abdülvahap Demir ve Balpınar Belediye Meclis üyesi adayı Cengiz Ağar

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?