USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

AMİGO CİHAN'DAN VEFA ÇAĞRISI

Batman Taraftarlar Birliği adına Amigo Cihan, vefa çağrısı yaptı.

AMİGO CİHAN'DAN VEFA ÇAĞRISI
02-04-2023 02:31
02-04-2023 02:32
Google News

Değerli basın mensupları, saygıdeğer taraftarlarımız ve Petrolspor yönetimine Şehrimizin tek profesyonel takımı olan Batman Petrolspor’u gelmiş olduğu nokta itibariyle nasıl tehlikeli ve zorlu bir sürecin beklediğinin farkında olduklarını belirten Amigo Cihan yaptığı açıklamada "Biz Batmanlı sporseverler olarak bu zorlu süreci hep beraber ve elbirliğiyle ortadan kaldırmak için, çocuklarımızın ve bizlerin sevinç kaynağı olan Petrolspor’a destek amaçlı bir araya gelmiş bulunuyoruz. Batman’ımız için son derece kıymeti yüksek olan. Başarılarıyla sevindiğimiz, başarısızlığıyla kahrolduğumuz ve oturduğumuz her ortamda konuşulan konuların başında gelen Petrolspor’un bu denli yalnız ve sahipsiz bırakılmasına gönlümüz ve vicdanımız el vermiyor, vermemelidir ve asla vermeyecektir!

Sezon başında nasıl yanlış kararların alındığını ve bu hatalı kararlarda nasıl ısrar edildiğinin ve bu kararların sonucu olarak da bu duruma nasıl düştüğümüzün de farkındayız. Fakat bugün bunları konuşmanın zamanı ve yeri değildir. Yalnız yarın iş işten geçmeden yapmamız gereken tek bir şey var. O da kalan maçlarımızda takımımızın arkasında durmak ve bu takımı bu sıkıntıdan kurtarmak için bu şehrin tüm kurum ve kuruluşlarının bu takıma her zamankinden daha fazla destek sağlaması ve yanında durmasını sağlamaktır. Biz sporseverler olarak bu gidişatın takipçisi olacağız. Bu zorlu süreçte yanımızda olacak ve Petrolspor’a Maddi ve Manevi destek olan iş adamları, siyasetçi, STK, kamu kuruluşları ve vatandaşları hafızamıza kazıyacağız!

Şunu unutmayın ki günü gelince bu takım için verilen en ufak desteğin bile karşılığı olacağı gibi, aynı zamanda da sessiz kalanların da bir hesabı ve verilecek karşılığı mutlaka olacaktır. Sonuç olarak herkesi sorumluluğa davet ediyoruz. Gelin hem maddi hem de manevi olarak takımımıza destek olalım. Gün hesap sorma ve küsme zamanı değil aksine vefa günü ve takımımıza destek günüdür. Yaşasın Tek Takım Olarak Batman Petrolspor’u tutanlar” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA