USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Atletizm’de Milli Takımdayız

Atletizm Federasyonun tarafından düzenlenen Spor Toto Yürüyüş Türkiye Şampiyonası (Milli Takım Seçmesi) 18 Mart 2017 tarihinde Antalya ilinde düzenlendi.

Atletizm’de Milli Takımdayız
26-03-2017 23:43
Google News

Yarışmaya Batman’ı temsilen yıldızlar kategorisinde temsil eden Selman İlhan, Türkiye şampiyonu olarak Milli takıma seçilen ilk Batmanlı atlet oldu. Aynı yarışmada yine Batmanlı Osman Batu U16 kategorisinde Türkiye 3. cüsü ve Muhammed Emin Aküren ise U14 kategorisinde yine Türkiye 3. cüsü olmayı başardı. Milli Takıma seçilen Batmanlı atlet Selman İlhan 08 Nisan 2017 tarihinde Yunanistan’da yapılacak olan Balkan Şampiyonasında yıldızlar kategorisinde Türkiye’yi Milli sporcu olarak temsil edecektir. 
“BU GURUR HEPİMİZİN”
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, elde edilen başaranın tüm batman halkının olduğunu belirterek Milli olan atlet Selman İlhan ve antrenörü Mehmet Yıldırım’ı tebrik etti. Eren yaptığı açıklamada; “Batman her kategoride adeta kendini aştı. Artık Türkiye dereceleri ile yetinmeyeceğiz. Hedefimiz tüm kategorilerde Milli sporcu yetiştirip ilimizi ve ülkemizi temsil etmelerini sağlamaktır. Bunun için yeni bir heyecan ve azimle daha çok çalışıp, hak ettiğimizi konuma geleceğiz ”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA