USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BALABAN “BAYRAMPAŞA MAÇI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”

Kümede kalma mücadelesi veren Batman Petrolspor Futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban, Bayrampaşaspor ile hafta sonu yapacakları maç hakkında görüşlerini açıkladı.

BALABAN “BAYRAMPAŞA MAÇI BÜYÜK ÖNEM TAŞIYOR”
29-01-2020 14:06
Google News

Batman Petrolspor Futbol şube sorumlusu Mustafa Balaban, Altındağspor maçının geride kaldığını belirterek “Bayrampaşaspor maçı bizim için büyük önem taşıyan bir maç. Seri galibiyetler alarak ligde kalabiliriz. Bu maça seri başlangıcı olarak bakıyoruz. Seri galibiyetlere özlemimiz var. Bu özlemi bu hafta başlatmak istiyoruz” dedi.
Balaban, “Bayrampaşaspor bu ligin disiplinli ve kontratak oynayan takımlarından birisi. Biz takım olarak bu maça teknik heyetimiz nezaretinde hazırlıklarımızı sürdürüyoruz. Bayrampaşaspor maçını kazanıp, seri yakalamak istiyoruz. Bayrampaşaspor maçı bizim için büyük önem taşıyan bir maç. Bazı şansızlıklardan dolayı seri galibiyet özlemimiz var. Bu özlemi bu hafta dindirmek istiyoruz. Hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz. Takımımızda sakat ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Pazar günü oynayacağımız maçta tüm taraftarlarımız takımlarına destek olsunlar. Çünkü onlara ihtiyacımız var” diye konuştu.
YAVUZ “HER MAÇIMIZ FİNAL GİBİ”


Batman Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, her maçlarının birer final havasında olacağını söyledi. 
Pazar günü Batman’da Bayrampaşa spor takımını ağırlayacaklarını belirten Teknik Direktör Yavuz tüm Batman halkını maça davet etti. Yavuz yaptığı açıklamada “Şeytanın bacağını kırdık. Ligin dibinden uzaklaşmak ve hak ettiğimiz yere gelmek için elimizden geleni yapacağız. Takımımızın manevi desteğe ihtiyacı var. Biz işimizi doğru ve dürüstçe yaptığımız sürece başarılı olacağız. Pazar günü saat 13.00’da tüm batman halkını tribünde 12. Adamımız olmaya davet ediyoruz.” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?