USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BAŞKAN AKBAŞ, AFYON KAMPINDAYDI

Batman Petrolspor Başkanı Abdulvahap Akbaş ve yeni yöneticilerden Yunus Öndaş, Cahit Tok ve Yunus Emre Toprak, Afyonkarahisar’da çalışmalarını sürdüren takımın kampını ziyaret ederek başarı dileklerinde bulundu.

BAŞKAN AKBAŞ, AFYON KAMPINDAYDI
09-08-2022 18:05
Google News

Batman’dan Afyonkarahisar’a gelen Kulüp Başkanı Abdulvahap Akbaş ve yöneticiler, yeni sezon hazırlık çalışmaları için kampta bulunan Batman Petrolspor futbolcularını ziyaret etti.

Batman Petrolspor’un sahadan 2-1 galibiyetle ayrıldığı Belediye Kütahyaspor ile oynadığı karşılaşmayı tribünde takip eden Başkan Abdulvahap Akbaş ve yeni yöneticiler akşam yemeğinde teknik heyet ve futbolcularla bir araya geldi.

Başkan Akbaş, yemeğin ardından konuşmasına yeni genç ve dinamik yöneticilerini tanıtarak başladı. Çok eğlenceli bir sohbete dönüşen tanışma yemeği, yeni yöneticilerin de sohbetiyle devam etti. Başkan, oyuncuların huzurunda katkılarından dolayı kendilerine teşekkür etti ve bundan sonra daha da büyüyerek devam edeceklerini dile getirdi. Güzel bir aile ve çok güçlü bir yönetim kurulu olduklarını ifade eden Akbaş, Batman’da, Yalçın Güneştekin ve Bayram Demirhan’ında bulunacağı bir toplantıda görev dağılımı yapılarak geniş kapsamlı bir yol haritası belirleneceği ve daha da güçlenerek devam edeceklerini sözlerine ekledi.

BAŞKAN AKBAŞ, GİDİŞATTAN MEMNUN

Kulüp başkanı A.Vahap Akbaş, Beldiye Kütahyaspor ile oynanan hazırlık maçında oyuncuların performanslarından memnun olduğunu, bunun için teknik heyete, oyunculara teşekkür ederek ve takımın bugünkü görüntüsünden memnun kaldığını dile getirdi. Birkaç oyuncu takviyesiyle takımın daha da iyi seviyelere geleceğini dile getiren Akbaş, bunun için hem sportif direktöre hem de teknik direktör Ahmet Yavuz’a çok güvendiğini ve takımın gidişatından memnun olduğunu söyleyip kendilerine teşekkür etti.

YENİ YÖNETİCİLER TAKIMIN HAZIRLIK MAÇINI TAKİP ETTİ

Takımın hazırlık maçında da tribündeki yerlerini alan ve takıma moral ziyaretinde bulunan oyuncularla bir araya gelip hemen hazırlık maçın ardından akşam yemeğinde buluşan çiçeği burnunda yöneticiler hiç zaman kaybetmeden hızlı bir şekilde takımla uyum sağladıkları gözlerden kaçmadı. Çok güzel bir ortam yakalayan Petrolspor’un genç yöneticileri burada olmaktan çok mutlu olduklarını ve hep beraber bu kulübü daha önemli bir seviyelere taşıyacağını ve Batman’ı güzel bir şekilde temsil edeceklerini oyunculara aktardılar. Genç yöneticiler, teknik direktör Ahmet Yavuz’a, takım oyuncularına çok güvendiklerini ve yeni sezon için başarı dileklerinde bulundular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA