USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MEMUR-SEN VE EĞİTİM-BİR-SEN’E ZİYARET

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanlığına seçilen Şehmuz Önlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

BAŞKAN ÇİFTÇİ’DEN MEMUR-SEN VE EĞİTİM-BİR-SEN’E ZİYARET
16-01-2023 22:15
16-01-2023 15:36
BATMAN
Google News

Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi, Memur-Sen ve Eğitim-Bir-Sen Başkanlığına seçilen Şehmuz Önlü’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şehmuz Önlü ve yönetiminin hazır bulunduğu ziyarete, Batman Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Mehmet Sıddık Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri katıldı katıldı.

Batman’ın eğitim durumu ve eğitim çalışmaları hakkında bilgiler alan Başkan Çiftçi, öğretmen ve öğrencilerin yaşadıkları sıkıntıları dinlediklerini, gençlerin yanlış yollara ve durumlara düşmemeleri gibi bir çok konuda karşılıklı fikir alışverişi yapıldığı ziyarette, öğretmen ve öğrencilerin sorun ve sıkıntılarına yönelik çözüm önerileri konuşulduğunu belirtti.

Başkan Çiftçi “Öğretmenlerimiz durumu ve gençlerimizin eğitimi için oda olarak elimizden geldiği kadar desteğe hazırız. Eğitimi çok önemsiyor ve önemli görüyoruz. Toplumun ve bireylerin ancak eğitim ile ilerleyebileceğini ve başarıya ulaşabileceğini biliyoruz” ifadelerini kullandı.

Samimi bir havada geçen ziyaret karşılıklı iyilik temennileri ile son buldu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA