USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

BATMAN FEN LİSESİNDE KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ

Batman İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından hayata geçirilen ‘Kariyer Günleri’ projesi kapsamında Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Semih Canpolat, Batman Fen Lisesi öğrencileriyle buluştu.

BATMAN FEN LİSESİNDE KARİYER GÜNLERİ ETKİNLİĞİ
05-03-2024 20:33
05-03-2024 20:35
BATMAN
Google News

Batman Fen Lisesi konferans salonunda gerçekleşen programa Şube Müdürü Akın Arı, Okul Müdürü İsmet Ürüt ve 11. sınıf öğrencileri katıldı.

Batman İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, öğrencilerle buluştuğu ‘Kariyer Günleri’ etkinliğinde, doktorluk ve tıp mesleği hakkında önemli bilgiler verdi. Okulun konferans salonunda gerçekleşen etkinlik, soru cevap bölümüyle sona erdi. Dr. Semih Canpolat, öğrencilere doktorluk ve tıp mesleği hakkında bilgi verirken, bu mesleğin zorluklarını ve avantajlarını da anlattı.

Öğrencilerin merak ettiği konuları da cevaplayan Canpolat, tıp alanında kariyer yapmak isteyen gençler için önemli ipuçları verdi. Etkinlik sonunda öğrenciler, Dr. Semih Canpolat'a teşekkür ederek, onun deneyimlerinden ve bilgilerinden faydalandıkları için memnuniyetlerini dile getirdiler.

Etkinlik sonrası Şube Müdürü Akın Arı, Batman İl Sağlık Müdürü Canpolat'a ‘Kariyer Günleri’ etkinliğine yaptığı katkıdan dolayı teşekkür plaketi verdi.

Kariyer Günleri etkinlikleri, öğrencilere alanında uzman kişilerin tecrübelerinden faydalanarak doğru ve bilinçli bir şekilde meslek seçimi yapmalarını sağlamayı amaçlamaktadır. Bu etkinlikler, öğrencilere kariyer planlamaları hakkında bilgi vermek ve meslek gruplarına ilgi duydukları konularda merak ettiklerini sorma fırsatı sunuyor.

Kariyer Günleri etkinlikleri, öğrencilere kariyer seçimlerinde bilinçli kararlar almalarına yardımcı olmak için tasarlanmıştır. Öğrenciler, alanında uzman kişilerle bir araya gelerek meslek grupları hakkında daha fazla bilgi edinebilir ve kariyer planlamalarını daha etkin bir şekilde yapılabileceği belirtildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA