USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Eğitim

MİNİK İZCİLER PETROLKENT’TE KAMPTA BULUŞTU

Zeynel Bey İzcilik ve Spor Kulübü tarafından Petrolkent Gençlik Merkezi bahçesinde düzenlenen ‘İzcilik Tanışma Kampı’ başladı. 12-13 Eylül tarihlerinde gerçekleştirilen iki günlük programa katılan Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, minik izcilerle bir araya geldi.

MİNİK İZCİLER PETROLKENT’TE KAMPTA BULUŞTU
14-09-2026 09:51
Google News

Batman İl Millî Eğitim Müdürü Yaşar Ciğer, Zeynel Bey İzcilik ve Spor Kulübü tarafından düzenlenen “İzcilik Tanışma Kampı”na katıldı.

Petrolkent Gençlik Merkezi bahçesinde başlayan kamp, çocuklara izcilik faaliyetlerini tanıtmak, doğa ve kamp kültürüyle buluşmalarını sağlamak amacıyla düzenlendi.

KAMP 12-13 EYLÜL TARİHLERİNDE

İki gün sürecek programa İl Müdürü Ciğer’in yanı sıra Zeynel Bey İzcilik ve Spor Kulübü Başkanı Kübra Aksoy, Batman İzci İl Temsilcisi Necat Yılmaz ve minik izciler katıldı.

Kamp kapsamında çocukların izcilik faaliyetlerini yakından tanımaları, kamp ortamını deneyimlemeleri ve takım çalışması becerilerini geliştirmeleri hedefleniyor.

CİĞER, MİNİK İZCİLERLE SOHBET ETTİ

Kamp alanını ziyaret eden İl Müdürü Ciğer, düzenlenen faaliyetler hakkında yetkililerden bilgi aldı ve çocuklarla sohbet etti.

Ciğer, izcilik faaliyetlerinin çocukların sosyal, fiziksel ve kişisel gelişimine katkı sağladığını belirterek bu tür etkinliklerin önemine dikkat çekti.

DOĞA VE TAKIM ÇALIŞMASI ÖN PLANDA

Kamp süresince katılımcıların doğayla iç içe zaman geçirmeleri, temel izcilik faaliyetlerini deneyimlemeleri ve birlikte hareket etme becerilerini geliştirmeleri amaçlanıyor.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA