USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BATMAN, KÜLTÜR TURLARININ KONAKLAMA MERKEZİ OLDU

Ramazan Bayramı öncesi Tur acenteleri tarafından düzenlenen GAP turları kapsamında, Batman yine yerli ve yabancı turistlerin konaklama merkezi olmayı başardı.

BATMAN, KÜLTÜR TURLARININ KONAKLAMA MERKEZİ OLDU
07-04-2024 11:32
07-04-2024 11:34
Google News

“BATMAN BÖLGENİN YILDIZI OLACAK”

Hizmet ve Konfor bakımından 5 yıldızlı otelleri bile geride bıraktıklarını belirten Real Konak Hotel Genel Müdürü Sinan Sarı “Hem Türkiye,  hemde Batman turizmine yeni bir nefes olan GAP turları devam ediyor. GAP Turizmi 11 şehrimizi yıkan ve binlerce vatandaşımızın can kaybına neden olan Deprem ile birlikte neredeyse durma noktasına gelmişti. Hızla eski ritmini kazanması için bölge olarak canla başla ve aynı kararlılıkla çalışmaktayız. Ramazan bayramı öncesi bölgemizde büyük hareketlilik başladı diyebiliriz. Daha önce Kültürel zenginliğin, tarihi zenginliğin ve gastronomi tadını alan yerli, yabancı turistlerin tekrar akın akın bölgeye gelmeye başladı. Yerli ve yabancı turistleri yeniden görmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Buda Batmanlı esnaflarında yüzünü güldürüyor. Bu yıl için beklentilerimiz ve çıtamızı yükselttik. Konaklama ve yeme-içme sektöründe GAP Kültür turları bölgemizin ve yerel esnafımız içinde şüphesiz en büyük ekonomik aktivitelerinden biri olacaktır. Başta Batman Hasankeyf ilçemiz olmak üzere tarihi mekânlarımızı ziyaret edecek ve bölge esnafımızdan alışveriş yapacak yerli ve yabancı konuklarımızı her zamanki gibi bölgemizde çok iyi izlenim ve duygularla ayrılmalarını sağlayacağız” diye konuştu.

“BÜTÜN ACENTELERE TEŞEKKÜR EDERİZ”

Bölgemize ve ilimize GAP turları düzenleyen bütün acentelerimize teşekkür eden ve sayının artmasını beklediklerini aktaran Müdür Sinan Sarı “12 bin 500 yıllık geçmişiyle tarih bakımından öyle bir öneme ve değere sahip olan Hasankeyf ilçemizi Yerli ve yabancı turistlerimiz gelip kentimizi gezsinler, görsünler ve unutulmayacakları anılarla ayrılacaklar” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA