USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BATMAN LİSESİ, BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğünün 2022-2023 Okul Sporları faaliyet Programında yer alan Halk Oyunları yarışmasında il birincisi olan Batman Lisesi Halk Oyunları ekibi, aynı başarıyı Bitlis ilinde de göstererek bölge şampiyonu oldu.

BATMAN LİSESİ, BÖLGE ŞAMPİYONU OLDU
05-05-2023 11:08
05-05-2023 11:10
Google News

Birçok ekip arasında birinciliği kimseye kaptırmayan Batman Lisesi Halk Oyunları ekibi Zonguldak ilinde yapılacak olan Türkiye Şampiyonasında okulunu ve ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

Alınan başarının tesadüf olmadığını belirten Batman Lisesi Okul Müdürü Ahmet Sedat Aydın, Türkiye finalinde de başarı beklediklerini söyledi.

Okul Müdürü Aydın “Okul olarak yıllardan beri tecrübeli eğitmenlerimiz Veysi Budak ve Melike Budak’ın büyük emekleri var. Halk Oyunları bir kültür ve sanattır. Okul olarak her zaman Halk Oyunları branşına yıllardan beri önem vermişizdir. Sayısız başarılarımıza Bölge şampiyonluğumuzu ekledik. Eğitmenlerimize ve öğrencilerime olan güvenim tamdır” diye konuştu.

Tecrübeli eğitmenler Veysi Budak ve Melike Budak ise, Batman’ın tanıtımına katkı sunmak ve halk oyunları kültürünü yaygınlaştırmak için ellerinden geleni yapmaya devam edeceklerini söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA