USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BATMAN, WUSHU’DA LOKOMOTİF OLMAYA DEVAM EDİYOR

Batmanda yapılan ve 4 gün süren Petrol Şehri Batman iller arası Wushu (sanda taolu) şampiyonasında 53 sporcu ile katılan ilimiz 50 sporcuyla dereceye girerek büyük başarı sağladı.

BATMAN, WUSHU’DA LOKOMOTİF OLMAYA DEVAM EDİYOR
25-11-2022 20:12
25-11-2022 20:13
BATMAN
Google News

16 il ve 400 sporcunun katıldığı Batman illerarası Wushu (sanda taolu) şampiyonasında Batman 15 birincilik, 18 ikincilik ve 17 üçüncülük olmak üzere toplamda 50 derece alarak büyük bir başarı sağladı.

Wushu il temsilcisi Muhammed Velioğlu yaptığı açıklamada “ilimizin ev sahipliğinde 16 ilden 400 sporcunun katıldığı şampiyonada sporcularımız 15 birincilik olmak üzere toplamda 50 derece yaptık. Petrol Şehri Batman iller arası Wushu (sanda taolu ) şampiyonasında bize destek veren il idarecilerine teşekkür ediyorum, sporcularımızı kutluyorum. Aldığımız bu başarıyı daha ileri düzeye çıkarmak için çalışmalarımızı hocamız Abdulaziz Velioğlu’nun sokaktan dünya şampiyonluğuna şiarıyla sürdürmeye devam edeceğiz” dedi.

illerarası Wushu şampiyonasında alınan başarıdan dolayı Batmanlı sporcuları kutlayan Wushu Feredasyonu Bölge Temsilcisi Abdulaziz Velioğlu yaptığı açıklama “Batman wushu sporunda başarı grafiğini devam ettiriyor. Bu alanda yetiştirdiğimiz sporcularımızın ulusal ve uluslararası başarılarından sonra şimdi de sporcularımızın yetiştirdiği genç sporcuların bu başarıya doğru ilerliyor olmaları bizi mutlu etmiştir. Bu bölge şampiyonasının gerçekleşmesinde desteğini esirgemeyen başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere gençlik spor il müdürümüz Mehmet Şafi Özperk ve çalışma arkadaşlarına wushu federasyonumuz ve bölge illerimizin sporcuları adına teşekkür ediyorum. Batman bu spor dalında bölgemizin lokomotifi olmaya devam ediyor, yetiştirdiğimiz tüm genç hocalarımıza başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA