USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Batman'da ‘6. Arapça Bilgi Yarışması' finali yapıldı

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından, her yıl düzenlenen İmam Hatip Liseleri arası ‘Arapça Bilgi Yarışması’ finali Batman’da yapıldı.

Batman'da ‘6. Arapça Bilgi Yarışması' finali yapıldı
06-04-2015 17:22
Google News

Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Koordinatörlüğü’nde, Batman Üniversitesi Şehir Kampüsü Konferans Salonu’nda başlayan, Arapça bilgi ve etkinlikler yarışmasına İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, Batman Üniversitesi Kozluk Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Şemsettin Dursun, İl Müftülüğü yöneticileri, Batman Üniversitesi öğretim görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. 
Arapça Bilgi Yarışması finaline katılan Milli Eğitim Müdürü Mehmet Çelik, emeği geçen herkese teşekkür ederek, tüm öğrencileri kutladı. Çelik: "Milli Eğitim Bakanlığı, Din Öğretimi Genel Müdürlüğü ile Akademi Lisan ve İlmi Araştırma Derneği'nin ortak çalışması olarak düzenlenen bu faaliyeti önemsiyoruz. Bu güzel ortamı görünce insan gerçekten duygulanıyor. Bir önceki yıla göre, bu yıl iyi bir mesafe kat ettiğimizi görüyorum. İmam hatip okullarımız, aynı zamanda bir medeniyet projesidir. Toplumun her kesiminden destek gören bu okullarımız, sadece dini alanda başarılı olmuyor, bu okullarımız bilimsel alanlarda da başarılar elde ediyor. Bu yarışmada sürecin başından bu yana, emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, yarışmalarda süreç içinde yer alan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Dereceye giren öğrencilerimize, 2 Mayıs tarihinde yapılacak olan, bölge finallerinde başarılar diliyorum" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?