USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BATMANLI SPORCULAR, 2 ALTIN MADALYA ALDI

Batmanlı Sporcular Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gençler U23 Büyükler ve Elit Sporcular MuayThai Bölge Şampiyonasından 2 altın madalya ile döndü.

BATMANLI SPORCULAR, 2 ALTIN MADALYA ALDI
11-03-2024 23:39
11-03-2024 23:40
Google News

Şanlıurfa’nın Suruç ilçesinde 7-10 Mart tarihleri arasında gerçekleşen Güneydoğu Anadolu Bölgesi Gençler U23 Büyükler Ve Elit Sporcular MuayThai Bölge Şampiyonasına 2 sporcu ole katılan Batman Sporcuları 2 birincilik elde ederek ilimize 2 altın madalya ile döndüler.

2 Altın madalya alarak Gençler U23 Büyükler Ve Elit Sporcular MuayThai Türkiye Şampiyonasına katılma hakkını elde eden Genç Erkeklerde 67 kiloda Umut Kaplan ve Elit Erkeklerde 63,5 Kiloda Mazlum Arığ ile Antrenör ve MuayThai il temsilcisi Yusuf Velioğlu’nu kutlayan Batman Spor Akademisi Yöneticisi Abdulaziz Velioğlu “Gittikleri her branşta istisnasız büyük başarı ile dönen sporcu ve antrenörlerimizi kutluyorum. Türkiye şampiyonasında ilimizi ve bölgemizi en iyi şekilde temsil edip derece ile döneceklerine inanıyorum. İki sporcu ile katıldığımız MuayThai Bölge Şampiyonasından 2 altın madalyayı ilimize kazandırarak ilimizin spordaki başarısının artarak devam ettiğinin bir kanıtı. Çalışmalarımıza her zaman destek olan başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve personeline, Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik ve personeline teşekkür ediyorum. Batman Spor Akademisi olarak bölgesel ve ulusal şampiyonalarda ilimizi en iyi şekilde temsil etmeye aynı zamanda sporun gelişmesine de katkı sunmaya devam edeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA