USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

BATÜ’DE SÖYLEŞİLER DEVAM EDİYOR

Batman Üniversitesinde uzaktan öğretiminin etkinliğini artırma çalışmaları kapsamında gerçekleşen İslami İlimler Fakültesi Söyleşileri kapsamında ‘Genç Peygamber ve Genç Dostları’ konulu webinar düzenlendi.

BATÜ’DE SÖYLEŞİLER DEVAM EDİYOR
31-03-2023 16:20
31-03-2023 16:22
Google News

 

Batman Üniversitesinde Rektörü Prof. Dr. İdris Demir’in açılış konuşmasını yaptığı webinarın moderatörlüğünü İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Emin Efe yaparken programa İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Lütfi Arslan konuşmacı olarak katıldı. Söyleşide peygamberimizin gençliği ve onu tanımak için yapılmış araştırmalar akademik bilgiler ışığında konuşuldu.

REKTÖR DEMİR “ALANLARINDA UZMAN BİRBİRİNDEN KIYMETLİ HOCALARIMIZI ÖĞRENCİLERİMİZLE BULUŞTURMA MUTLULUĞUNU VE ONURUNU YAŞIYORUZ”

Programın açılışında bir konuşma yapan Rektör Demir “Akademik kadromuzun uzaktan eğitim alanında uygulamaya yönelik yetkinliklerini artırmak ve kampüsten uzak kalan öğrencilerimizin, ciğerparelerimizin interaktif katılımlarını sağlamak amacıyla gerçekleştirilen webinarlar sayesinde bilgiyi her daim yayma çabası içindeyiz. Bu çalışmaların her biri farklı bir bilgi ve farklı bir tat bırakıyor öğrencilerimizde Bizde üniversite olarak alanında birbirinden kıymetli hocalarımızı öğrencilerimizle buluşturma mutluluğunu ve onurunu yaşıyoruz” ifadelerini kullandı.

PROF. DR. ARSLAN “RASÛLULLÂH EFENDİMİZİ ANLAMA VE O’NUN HALİNDEN HİSSELER ALMA NOKTASINDAKİ ÇABAMIZ HİÇ BİTMEYECEK”

İstanbul Medeniyet Üniversitesi öğretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Lütfi Arslan’ın konuşmacı olarak katıldığı webinarda peygamberimizin genç yaşamına ışık tutuldu. Peygamberimizi tanımak ve içselleştirmenin O’nun hayatına dair yapacağımız bir tefekkür yolculuğu ile başlayacağını ifade eden Arslan “Rasûlullâh Efendimizi ne kadar okursak okuyalım, ne kadar müzakere edersek edelim, eğer O’nu kalbimizle yaşamaz, tatmaz ve hissetmezsek edindiğimiz bilgilerin semeresini göremeyiz” sözleriyle konuşmasını tamamladı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA