USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

BATÜ PERSONELİNE EĞİTİM

Personelinin kanunlar, mevzuatlar ve yönetmelikler hakkında bilgilenmelerinin önemsendiği Batman Üniversitesinde, Hukuk Müşaviri Avukat Cemal Konakçi tarafından üniversitenin akademik personeline ‘Disiplin Soruşturmaları ve Soruşturmalarda Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar’ konulu eğitim verildi. 

BATÜ PERSONELİNE EĞİTİM
09-12-2022 11:40
09-12-2022 11:41
BATMAN
Google News

Batı Raman Kampüsü Rektörlük Konferans Salonunda gerçekleştirilen eğitime, Üniversite Rektörü Prof. Dr. İdris Demir, üniversite yöneticileri ve akademik personel katıldı.

AVUKAT KONAKÇİ “MERAK EDİLEN KONULAR, HUKUK MÜŞAVİRLİĞİNE DANIŞILARAK ÖĞRENİLEBİLİR”

2547 Sayılı Yükseköğretim Kanununa Göre Disiplin Suç ve Cezaları İle Buna İlişkin İş ve İşlemler’i kapsayan eğitimi veren Avukat Cemal Konakçi, disiplin soruşturmalarında hem soruşturma yapacak hem de soruşturmaya tabi olacak öğretim elemanlarının dikkat etmeleri gereken hususlar hakkında ayrıntılı bilgiler verdi. Üniversitede görev yapan personellerin hayati bir konu olan soruşturmalar konusunda doğru bilgilere sahip olmalarının çok önemli olduğunu dile getiren Avukat Konakçi, üniversite personeli tarafından merak edilen konuların, hukuk müşavirliğine danışılarak öğrenilebileceğini vurguladı.

REKTÖR DEMİR “EN ÖNEMLİ KONULARIN BAŞINDA, İLGİLİ KANUNLARIN DOĞRU BİLİNMESİ VE UYGULANMASI GELİYOR”

Sunumun ardından konuşan Rektör Prof. Dr. İdris Demir, üniversitede kurum kültürünün oluşması ve kurumsallığın standartların üstüne çıkması için en önemli konuların başında, ilgili kanunların doğru bilinmesinin ve uygulanmasının geldiğinin altını çizdi. Üniversitenin akademik ve idari personelini geliştiren ve bilgilenmelerini sağlayan eğitimleri çok önemli gördüklerini belirten Rektör Demir, bu doğrultuda birçok farklı konuda eğitimler düzenlediklerini ve düzenlemeye devam edeceklerini söyledi.

Rektör Demir, üniversite personeline konuya ilişkin eğitimi veren Üniversite Hukuk Müşaviri Avukat Cemal Konakçi’ye teşekkür ederek sözlerini tamamladı. 

Eğitimin tamamlanmasının ardından Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Rohat Cebe tarafından Hukuk Müşaviri Avukat Cemal Konakçi’ye teşekkür belgesi takdim edildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA