USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BAYAN CANALP, KADIN FUTBOLCULARI AĞIRLADI

Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ekrem Canalp’ın eşi Dr. Ayten Canalp, 1955 Batman Belediye Spor Kulübü Kadın Futbol Takım oyuncuları, antrenör ve idarecileriyle kahvaltıda bir araya geldi.

BAYAN CANALP, KADIN FUTBOLCULARI AĞIRLADI
05-01-2024 10:51
05-01-2024 10:52
Google News

TPAO Kristal Park’taki kahvaltı programına Dr. Ayten Canalp’ın yanı sıra; TPAO Batman Bölge Müdürü Mustafa Demir, TÜPRAŞ Batman Müdürü Volkan Demirtaş, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Gürbüz, 1955 Batman Belediye Spor idareci ve hocaları hazır bulundu.

Türkiye Futbol Federasyonu 2. Lig D grubunda mücadele eden ve 5 haftadan bu yana deplasmanda oynayan 1955 Belediye Spor Kulübü Kadın Futbol Takım oyuncuları  bu hafta ilk defa kendi saha ve seyircisi önünde lider Yüksekova Spor takımı ile karşılaşacak.

19 Mayıs sentetik spor sahasında oynanacak karşılaşma öncesi sporculara moral  vermek amacıyla yapılan kahvaltıda konuşan Dr. Ayten Canalp, Bölge kadınlarının toplum hayatında bir yerlere gelmesinin çok önemli olduğuna dikkat çekti.

Bayan Canalp “Hepimiz sizler için buradayız. Kadınlara verdiğiniz cesaret ve motivasyon kadınlara kendini daha güçlü hissettirmektedir. İnşallah bu sene çok iyi gidiyor, umarım şampiyonluğa da gideceğiz. Bu bölgenin insanları ve kadınlarına, bu başarılar çok farklı anlam kazandıracaktır. Sizin bu azminiz, bu kararlı  duruşunuzdan hiçbir zaman vazgeçmeyin. Tüm kadınlarımız için özellikle bu bölgenin kadınları için sizin azminiz, başarılarınız çok kıymetlidir. Hocalarınız, müdürleriniz, değerli kurumlarımızın desteğiyle hep birlikte güzel yerlere gideceğiz. Yeter ki siz asla bu yolunuzdan vazgeçmeyin. Bu azimle, bu kararlılıkla yürüyün. Bu yolda her zaman yardımlarımızla arkanızdayız” ifadelerinde bulundu.

Yapılan konuşmaların ardından kulüp hoca ve oyuncularına çeşitli hediyeler takdim edildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?