USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Belediye araç filosunu güçlendirdi

Alt ve üst yapı çalışmalarında daha etkin, kalıcı, kaliteli hizmet üretmek amacıyla Batman Belediyesi araç filosunu aldığı yeni araçlarla güçlendirmeye devam ediyor.

Belediye araç filosunu güçlendirdi
05-04-2015 17:47
Google News

Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, belediyenin öz kaynaklarıyla alınan iki adet yeni iş makinesini basına tanıttı. 
Teknik kapasitesini ve araç donanımını geliştirmek için bugüne kadar değişik proje ve çalışmalara imza atan Batman Belediyesi, araç filosunu aldığı iki adet yeni CAT Meta JCB kepçe ile büyütmeye devam ediyor. Belediye Eşbaşkanları Sabri Özdemir ve Gülistan Akel, Belediye Eşbaşkan Yardımcıları İdris Ekmen ve M. Ali Nasoroğlu ile birlikte Makine İkmal Müdürlüğü’nde alınan yeni araçları basına tanıttı. Yeni çalışma sezonuna iyi bir donanım,  güçlü bir performans,  ihtiyaca cevap verecek bir teknik kapasite ile girmek istediklerini dile getiren Eşbaşkanlar Özdemir ve Akel: “Araç filomuzu büyütmek, bu amacımıza uygun çalışmalarımızdan biri. Biz Batman Belediyesi olarak halkımızın talep ettiği hizmetleri en iyi şekilde hayata geçirmek için teknik imkan ve kapasitemizi artırıcı girişimlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.  Bugün burada aldığımız iki yeni iş makinesini tanıtıyoruz. Bu iki aracımız dışında satın aldığımız ve önümüzdeki 15 gün içinde yine bir adet JCB kepçe ve 3 adet BOBCAT MİNİ kepçe iş makinesini daha araç filomuza kazandırmış bulunuyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?