USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

“BELEDİYE’DE ÇOK DİLLİ HİZMETİ HALKA SUNACAĞIZ”

Seçim çalışmaları kapsamında Batman’a gelerek Gercüş, Beşiri ve İkiköprü ilçeleri ile Cudi Mahallesi ve Petrolkent’teki halk buluşmalarına katılan DEM Parti Eşgenel Başkanı Tülay Hatimoğulları, “Batman’da, Türkiye’de ve her yerde seçimleri kazanmak için yola çıktık” dedi.

“BELEDİYE’DE ÇOK DİLLİ HİZMETİ HALKA SUNACAĞIZ”
29-02-2024 16:46
29-02-2024 16:49
Google News

Halk buluşmalarında konuşan Eşgenel Başkan Hatimoğulları, Edip Solmaz’ın 1979’lu yıllarda zor koşullarda demokratik belediyecilik anlayışının yayılmasını sağladığını kaydederek, onu andıklarını belirtti.  Kadınların toplumdaki temsiliyetini ve varlığını sonuna kadar savunacaklarını belirten Hatimoğulları, “Bizler eşit yurttaşlar olarak herkesle eşit bir biçimde yaşamak için doğuyoruz, büyüyoruz.  Seçimlere sayılı günler kaldı.  Bizler Beşiri’de, Gercüş’te, Hasankeyf’te, Batman’da ve sayamadığımız bütün ilçelerimizde, Türkiye’de, her yerde seçimleri kazanmak üzere yola çıktık. Edip Solmaz’a yakışır bir şekilde belediyelerimizi kazanacağız” dedi.

“BELEDİYE’DE ÇOK DİLLİ HİZMETİ HALKA SUNACAĞIZ”

Kayyımları gönderip çok dilli hizmeti halka sunacaklarını belirten Hatimoğulları, “Belediyelerdeki çok dilli hizmeti ortadan kaldırdılar. Bir kez daha diyoruz ki kayyımları göndereceğiz, çok dilli hizmeti halkımıza sunacağız” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?