USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

BOKS’TA TÜRKİYE’DE VE BATMAN’DA İLK DEV ORGANİZASYON

Batman Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Boks Federasyonun birlikte organize ettiği şampiyona Türkiye’de ve Batman’da ilk olma özelliğini taşıyor.

BOKS’TA TÜRKİYE’DE VE BATMAN’DA İLK DEV ORGANİZASYON
22-11-2023 13:42
22-11-2023 13:43
BATMAN
Google News

Türkiye tarihinde daha önce farklı kategorilerde yapılan şampiyonalar, bu kez tüm kategorileri birlikte organize ederek bir ilke imza atıldı.

Batman’ın yanı sıra şampiyonaya Mardin, Diyarbakır, Şırnak, Siirt, Erzurum, Ağrı, Iğdır, Sivas, Muş, Malatya, Elazığ, Kars ve Van illerinden 198 erkek ve 47 kadın olmak üzere toplamda 245 sporcu katıldı.  17-19 Kasım 2023 tarihleri arasında Çok Amaçlı Spor Salonunda yapılan ‘Cumhuriyetimizin 100. Yılı Boks Turnuvasına’ zorlu maçlara ev sahipliği yaptı. 

“ŞAMPİYONAYI ALNIMIZIN AKIYLA BİTİRDİK”

Batman’da yapılan ve 3 gün süren müsabakalardan alınlarının akıyla başarılı bir şekilde çıktıklarını belirten Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk, katılım sağlayan bütün illere teşekkür etti.

İl Müdürü Özperk “Cumhuriyetimizin 100. Yılı Boks Turnuvası’ nedeniyle 13 ilimizden 245 sporcumuzu ağırladık. Boks turnuvaları insanlarda farklı bir heyecan ve atmosferde müsabaka izlemesine neden oluyor. Bizlerde Batman olarak bunu hissettik ve yaşadık. Sporcularımız çok iyi maçlar çıkarttılar. 3 gün boyunca fırsat buldukça son derece heyecanlı müsabakaları izlemeye çalıştım“ şeklinde konuştu.

“BATMAN İLKLERE LAYIKTIR”

Batman’da ve Türkiye’de bir ilke imza attıklarını belirten Boks İl Temsilcisi Abdullah Ay, emeği ve katkısı olan herkese teşekkür etti. İl Temsilcisi Ay “13 ilimizden 245 sporcumuzu en iyi bir şekilde ağırladık. Bunun yanı sıra Olimpiyatlarda, Avrupa’da ve Dünya’daki müsabakalarda görev alan Milli hakemlerimiz yer aldı. Bu turnuvanın yapılmasında emeği geçen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Sayın Mehmet Şafi Özperk’e, Boks Federasyonu Başkanlığına, Spor Şube Müdürü Burak Eren’e, emeği geçen personellerimize, antrenörlerimize, sporcularımıza, hakemlerimize, boks severlere ve ilimizin güzide basınına teşekkür ediyorum” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?