USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CELİL DEMİR “HEP BİRLİKTE BATMAN’I GÜÇLENDİRECEĞİZ”

Batman Ticaret ve Sanayi Odası (BATSO) Başkan adayı Celil Demir; her sektöre destek veren ve her kesimin iş yapabilmesine olanak sağlayan, istihdam ve yenilik odaklı projelerini açıklamaya devam ediyor.

CELİL DEMİR “HEP BİRLİKTE BATMAN’I GÜÇLENDİRECEĞİZ”
25-09-2022 12:14
25-09-2022 12:25
BATMAN
Google News

Batman halkının ve iş dünyasının yakından tanıdığı, birçok sektörde ticaret yapan Celil Demir, Değişim ve Yenilik Grubu adıyla seçim çalışmalarına devam ediyor.

Hep birlikte Batman’ı güçlendireceğiz diyen Değişim ve Yenilik Grubu’nun BATSO başkan adayı Celil Demir’in her bir sorununa çözüm bulan ve her sektör için ayrı proje geliştiren, istihdam ve destek odaklı projeleri var.

İŞTE CELİL DEMİR’İN AÇIKLADIĞI SON PROJELERİ:

MESLEK KOMİTELERİ

Sektörlerin sesi meslek komitelerinin faaliyetleri desteklenecek ve yönetim kuruluna teklifler ve projeler sunmak üzere periyodik toplantılar düzenlenecek. BATSO, komiteler üzerinden mesleki eğitimleri bizzat vermeyi planlayacak.

BATMAN’A DEĞER KATANLAR ÖDÜLÜ

Ticaret ve Sanayi Odası’nın başarılı üyelerini teşvik etmek ve şehrin tanıtımına katkı sağlamak için Batman’a değer katanlara verilmek üzere her yıl düzenlenecek bir seçimle ödül töreni planlanacak.

FUARLARA YENİ BİR BAKIŞ

Sadece stant alanı değil, ziyaretçileri, bürokratları, tanıtımı ve zamanlaması doğru planlanmış, tüm detayları hassasiyetle şekillendirilmiş fuar organizasyonları.

Batman Ticaret Borsası ve diğer kuruluşların desteği ile Batman ürünleri fuar alanı kurulacak. Yurtiçinden ve yurt dışından alım heyetlerinin gelişi organize edilecek.

SOSYAL SORUMLULUKLAR

Şehrin sadece ekonomisi değil, engellisi, tabiatı, suyu, kültürü, sporu ve yaşam kalitesi gibi unsurları ile sosyal sorumluluk kapsamında ilgilenilecek. Odanın bağlı bulunduğu yasalar ve yetkinlikler çerçevesinde gerçekleştireceğimiz tüm faaliyetleri sosyal sorumluluk ve sürdürülebilirlik anlayışı ile organize edeceğiz. Böylelikle hizmet kalitesini artırırken çevresel duyarlılığı da destekleyeceğiz.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA