USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

CEMAL KAYA “YALNIZCA HEDEFİMİZE ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ”

TFF 3. Lig 2. Grupta lider konumda olan TPAO Batman Petrolspor, kendi evinde Hacettepe 1945'i yenerek şampiyonluğa bir adım daha yaklaştı.

CEMAL KAYA “YALNIZCA HEDEFİMİZE ODAKLANMIŞ DURUMDAYIZ”
25-03-2024 14:19
25-03-2024 14:22
Google News

Karşılaşmanın ardından Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya açıklamalarda bulundu.

Galibiyeti değerlendiren Basın Sözcüsü Cemal Kaya "Ligin başından beri söylediğim gibi, maç maç devam ediyoruz. İkinci devrenin zor olduğunun farkındaydık. Her şeye rağmen, hedefe ulaşmak için her maçımızı kazanmamız lazım. Bizim için her maçın ayrı bir önemi var ve bu stratejiye uyup sezonu şampiyonlukla taçlandırmak istiyoruz. Önümüzdeki maçlara odaklanmış durumdayız. Galibiyete giden yol, vereceğimiz eforla alakalı. Şampiyonluk hedefimize odaklanmamız gerekiyor" dedi.

Hacettepe 1945 maçını unutup önümüzdeki Sapanca Gençlik maçına odaklanıp, aynı mentaliteyle devam etmemiz gerekiyor diyen Basın Sözcüsü Cemal Kaya “İnşallah kupayı hep beraber kaldıracağız. Hepimiz bir arada olduğumuzda ekstra motive oluyoruz. Ben, şampiyon olacağımıza inanıyorum. Bu şampiyonluk, camiamız için bir kupadan çok daha anlam taşıyor. Ayrıca, şanlı taraftarımızın 90 dakika boyunca yaptığı destek ve coşku, bu şehrin enerjisiyle birleşince yarattığınız farkındalık ile taraflı tarafsız herkesin gönlünde taht kurdunuz. Yine muhteşem bir doksan dakika ile takımımızın 12. Adamı oldunuz. Tüm sinerjinizle şampiyonluğa odaklandınız. İnşallah bu zaferin hazzını birlikte yaşayacağız. Kalan maçlarımızda da renklerimize gönül vermiş tüm Petrolsporlu taraftarlarını tribünlerimizde görmek ve oyuncularımızı maçın başından sonuna kadar aynı coşkuyla desteklemelerini istiyoruz" dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA