USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

CHP’Lİ TEKİN, BATMAN’DAYDI

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, bölge ziyaretleri kapsamında geldiği Batman'da parti binasında basına açıklamalarda bulunduktan sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP’Lİ TEKİN, BATMAN’DAYDI
22-09-2021 16:20
Google News

Esnaf ziyaretinde bulunup vatandaşların taleplerini dinleyen Tekin, ekonomik sorunlara dikkat çekti. Batman'a gelişinde İl Başkanı Hüseyin Yaşar ve partililerce karşılanan CHP Milletvekili Tekin yanındaki heyetle birlikte parti binasında basın toplantısı düzenleyerek gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

Burada konuşan CHP  Milletvekili Gürsel Tekin “Batman’a bizim birkaç kez gelişimiz oldu. Dün Diyarbakır’daydık. Diyarbakır teşkilatımızın yapmış olduğu program çerçevesinde uzun bir çalışma yaptık. Daha önce de Diyarbakır’a defalarca gelmiştik. Çeşitli nedenlerle CHP ile seçmen arasında ne yazık ki bana göre sebebi belli olmayan bir duygusal kopuş yaşanmıştı. Çok şükür dün gördüm ki bu duygusal kopuş bir sevgiye, bir aşka, bir heyecana, bir coşkuya dönüşmüş. İnanıyorum ki bugün sahada sizlerle beraber Batman’da da aynı manzarayı göreceğiz. Dün kendimi sanki İzmir Konak’ta, Kadıköy’de, Beşiktaş’ta hissettim. Bu vesileyle Batman’da Diyarbakırlı tüm seçmenlerimize, dostlarımıza, teşkilatımıza çok teşekkür ediyorum.

Kısacası gördüğüm tablo şu: Bursa’da, İstanbul’da, Ankara’da, çeşitli bölgelerin tamamını gezerek gördüğüm manzara, evet bu iktidar miadını doldurmuştur. Önümüzdeki günlerde sandık gelecek, sandığı geciktirdikçe durumun daha vahim bir boyuta geleceğini de buradan ifade etmek istiyorum. Gelin biran önce sandığı koyalım. Milletimiz kendisine uygun, kendisine layık bir yönetim biçimini seçmesini bilir. Aksi takdirde ne kadar uzun sürece bırakırsanız, ekonomik krizi o kadar derinleştirirsiniz. O zaman siz de altından çıkamazsınız ve yeni gelen yönetim de çokta zorlanır. Onun için yapılması gereken, benim kişisel düşüncem biran önce sandık gelecek, Batmanlı, Diyarbakırlı, Mardinli, Şırnaklı, Rizeli, İzmirli, Aydınlı kararını verecektir” diye konuştu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA