USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

CHP'Lİ YAŞAR "ÜYE SAYIMIZI %400 ARTIRDIK"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Batman İl Örgütü seçim öncesi çalışmalarını, Bir düğün salonunda düzenlediği geniş katılımlı bir toplantıyla başlattı. Partililerin seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerinin alınarak, yol haritasının belirlendiği toplantıya Batman CHP Batman milletvekili aday adayı Hüseyin Yaşar, CHP Batman İl Başkanı Hikmet Duruş, CHP ilçe örgütleri yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanlar

CHP'Lİ YAŞAR "ÜYE SAYIMIZI %400 ARTIRDIK"
12-03-2023 16:10
12-03-2023 16:12
Google News

Partililerin seçim sürecinde yapılacak çalışmalarla ilgili görüşlerinin alınarak, yol haritasının belirlendiği toplantıya Batman CHP Batman milletvekili aday adayı Hüseyin Yaşar, CHP Batman İl Başkanı Hikmet Duruş, CHP ilçe örgütleri yöneticileri, kadın ve gençlik kolları başkanları ve üyeleri ve çok sayıda partili katıldı.

15 Mayıs sabahında CHP'nin iktidarıyla uyanmak üzere toplantıyı başlatıyoruz diyerek sözlerine başlayan CHP Milletvekili aday adayı Hüseyin Yaşar “Son 6 ayda saha çalışmaları ekibimiz olarak ve Batman İl Örgütü olarak 170 bin aileyi ve işyerini ziyaret ettik. Bu da bizim için gerçekten önemli. Önümüzdeki süreçlerde ziyaret edilmeyi bekleyen 9 mahalledeki yurttaşlarımızı saha ekibimiz ziyaret edecek. Saha çalışma ekibimizle beraber il örgütümüzün gençlik kolları, kadın kollarının yaptığı çalışma neticesinde üye sayımızı yüzde 400 artırdık. Bu da Türkiye genelinde Cumhuriyet Halk Partisinin il bazında üye artırımı bazında 1'inci sırada olduğunu gösteriyor" dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA