USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

DART TURNUVASI SONA ERDİ

Türkiye Bocce Bowling ve Dart Federasyonu Batman İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü Dart turnuvası müsabakası sona erdi.

DART TURNUVASI SONA ERDİ
13-11-2023 19:48
13-11-2023 19:51
BATMAN
Google News

19 Mayıs Kapalı Spor salonunda yapılan turnuva minik kız-erkek ve yıldız kız-erkek olmak üzere toplamda 4 kategoride yapıldı.

TBBDF Batman İl Temsilciliği ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen müsabaka sonucunda minik kızlar kategorisinde Nurcan Cuci birinci, Elanur Bozkurt ikinci, Ecrin Varol üçüncü oldu. Minik erkekler kategorisinde Sipan Aydın birinci, Veysel Gök ikinci, Yahya Uyğur üçüncü olurken, yıldız kızlar kategorisinde Nubihar Akıncı birinci, Hanım Cüciİ ikinci, Ceylin İlhanlı üçüncü oldu. Yıldız erkekler kategorisinde ise Bilal Yağmahan birinci, Yunus Emre Duran ikinci, Seyyid Ali Tekin üçüncü olup madalya almaya hak kazandılar.

Yapılan Atatürk’ü Anma Günü Dart turnuvasında dereceye giren sporcuları tebrik eden TBBDF Batman İl Temsilcisi Ömer Durmaz, her daim destekçileri olan Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk’e, Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü çalışanlarına ve turnuvanın gerçekleşmesinde katkıda bulunan herkese teşekkür ettiklerini söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?