USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

DEM PARTİ'DEN MEHDİ ÖZTÜZÜN’ÜN SERKAN RAMANLI İLE MAÇ İZLEMESİNE TEPKİ

TPAO Batman Petrolspor-Anadolu Üniversitesi karşılaşmasını aynı tribünde izleyen DEM Parti Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün ile Hüda Par Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı’nın çekilmiş fotoğraf karesine DEM Parti tarafından inceleme başlatıldı.

DEM PARTİ'DEN MEHDİ ÖZTÜZÜN’ÜN SERKAN RAMANLI İLE MAÇ İZLEMESİNE TEPKİ
27-02-2024 13:16
27-02-2024 13:17
Google News

Pazar günü Batman’da oynanan TPAO Batman Petrolspor-Anadolu Üniversitesi karşılaşmasını taraftarlar arasında izleyen iki başkan adayının fotoğrafı krize neden oldu. DEM Parti Eş Başkan Adayı Mehdi Öztüzün ile Hüda Par Batman Belediye Başkan Adayı ve Milletvekili Serkan Ramanlı’nın yan yana çekilmiş fotoğrafı, krize neden oldu.

DEM Parti, fotoğraf karesine ilişkin inceleme başlatıldığını duyururken “Parti politikamız ve ideolojik hattımızla düşmanca tavır sergilemiş bu yapılara mesafemiz çok net ve bellidir. Dün bir futbol karşılaşmasında yaşanan durum halkımızda ve değerli ailelerimizde büyük tepkiye ve infiale neden olmuştur. Öncelikle tüm halkımızı ve ailelerimizi yaşananlar karşısında sükûnete çağırıyoruz. Söz konusu durum partimizin ilgili kurullarınca incelenmekte olup, geniş değerlendirme daha sonra yapılacaktır. Halkımıza duyurulur” açıklamasını yaptı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?