USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

DİKA, FUAR’DA DİCLE BÖLGESİNİ TANITTI

Emitt 2019 Uluslararası Turizm Fuarı’nda, Dicle Kalkınma Ajansı (DİKA) faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesi’ndeki Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illeriyle birlikte katılım sağlayarak tanıtımlarını yaptı.

DİKA, FUAR’DA DİCLE BÖLGESİNİ TANITTI
06-02-2019 14:04
Google News

Bu yıl 23. kez düzenlenen Doğu Akdeniz Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı (EMITT) dünyanın en büyük dört turizm organizasyonundan biridir. Emitt 2019 Fuarı’nın açılışı, Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Ersoy, İstanbul Valisi Ali Yerlikaya ile çok sayıda yerli ve yabancı turizm otoritesi tarafından gerçekleştirildi. Yoğun ilgi gören Fuar, geniş bir katılımla binlerce ziyaretçiye ev sahipliği yaptı. İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen Emitt 2019 Fuarı’na, Dicle Kalkınma Ajansı faaliyet gösterdiği TRC3 Bölgesindeki Mardin, Batman, Siirt ve Şırnak illeriyle birlikte kapsamlı bir katılım sağladı. Dört ilin Valilik İl Kültür Turizm Müdürlükleri ve Belediyeleriyle yapılan iş birliği sonucunda ilde bulunan seyahat acenteleri ve otellerinin yanı sıra şehrin turistik yerleri tanıtıldı. DİKA öncülüğünde oluşturulan stantlar her yıl olduğu gibi bu yıl da ilgi odağı oldu.  Ajans Emitt Fuarı’na katılım sağlayarak, Bölge illerinin tanıtılmasına, turizmcilerin iş birlikleri geliştirmesine ve sektör kuruluşlarının turizm alanında ortaklaşa çalışmalar yürütmesine destek oldu.
Emitt’e her yıl olduğu gibi bu yılda dünyanın çeşitli ülkelerinden tur operatörleri, seyahat acenteleri ve turizm medya mensupları katıldı. Böylece yerli ve yabancı turizmcilerin profesyonel bir ortamda iş bağlantıları yapmaları ve ülkenin turizm gelirlerini artıran sözleşmelere imza atmaları sağlanmış oldu.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA