USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Asayiş

DURDURULAN ARAÇTA 62 KİLO SHUNK ELE GEÇİRİLDİ

Batman İl Emniyet Müdürlüğü kentte uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağını ihbarı aldı. Alınan ihbar sonrası bir araçta yapılan aramada 62 Kilo 726 gram uyuşturucu shunk ve 194 gram toz esrar ele geçirildi.

DURDURULAN ARAÇTA 62 KİLO SHUNK ELE GEÇİRİLDİ
16-10-2023 13:19
Google News

Batman İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada “Batman Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde İl Emniyet Müdürlüğümüz Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzce Uyuşturucu Madde Ticareti yaparak toplum sağlığına ve toplumsal huzura zarar veren ve bu yolla haksız kazanç elde eden şahıslara yönelik operasyonel çalışmalar aralıksız ve yoğun bir şekilde devam etmektedir.

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüzün çalışmaları neticesinde ilimize yüklü miktarda uyuşturucu madde sevkiyatı yapılacağı yönünde bilgi alınmış ve yapılan çalışmalar sonucu yakalanan araçta, Cumhuriyet Savcısı’nın talimatları ile adli arama yapılmıştır. Yapılan adli arama neticesinde; 62 Kilo 726 Gram Uyuşturucu SKUNK Maddesi, 194 Gram Toz Esrar Uyuşturucu Maddesi ele geçirilmiştir.

Olayla ilgili yakalanan 2 şüpheli Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde İmal ve Ticareti suçu kapsamında sevk edildiği adli mercilerce Tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

Uyuşturucu-uyarıcı madde ticareti yapan, nakleden, bu suçları işleyerek ekonomik ve haksız kazanç elde eden, çocuklarımızı ve gençlerimizi zehirlemeye ve hayattan koparmaya çalışan suç örgütleri, örgüt üyeleri, sokak satıcıları, maddeleri temin eden, nakleden veya bu suça her ne sebeple olursa olsun iştirak eden şüpheliler ile mücadelemiz, vatandaşlarımızın ihbar ve destekleri ile huzurlu sokaklar ve güvenli yarınlar için 7/24 milletimizin hizmetinde her daim devam edecektir” denildi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA