USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA

Batman Belediyesi, vatandaşların daha rahat ve huzurlu bir yaz mevsimi geçirmesine imkân sağlamak amacıyla sinek ve sivrisinekle mücadelede ilaçlama çalışmalarına şimdiden başladı.

EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
15-02-2021 18:22
Google News

Batman kent merkezinde yılın 365 günü hazırladığı program çerçevesinde ilaçlama çalışmalarını aralıksız sürdüren Veteriner İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipleri, mahalle aralarında mevsimsel koşulları göz önüne bulundurarak sinek, sivrisinek ve larva ile mücadelede ilaçlama çalışmalarına ağırlık veriyor.

Özellikle İluh Deresi, sulak alanlar, sulak bodrumlar, rögar (kanalizasyon) ve dere yataklarında kışlak mücadelesi kapsamında ilaçlama çalışması gerçekleştiren ekiplerimiz dumanlama sistemiyle larvaların yumurtlama, pupa ve ergin sivrisinek haline dönüşümünü engellemek amacıyla ilaçlama çalışması yürütüyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü yetkilileri, vatandaşların Belediyenin Alo 153 Beyaz Masa birimine şikâyet ve taleplerini bildirmeleri halinde ilaçlama ekiplerinin istenilen bölgelere yönlendirileceğini hatırlattı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?