USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

ENGELLİLER GÜMÜŞHACIKÖY’DE İDMAN YAPTILAR

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 9. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Gümüşhacıköy Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 16-90 gibi farklı bir galibiyet ile yenerek ligdeki uzun bir aradan sonra suskunluğuna son verdi.

ENGELLİLER GÜMÜŞHACIKÖY’DE İDMAN YAPTILAR
27-11-2022 17:01
27-11-2022 17:05
BATMAN
Google News

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 9. hafta karşılaşmasında konuk olduğu Gümüşhacıköy Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını 16-90 gibi farklı bir galibiyet ile yenerek ligdeki uzun bir aradan sonra suskunluğuna son verdi.

Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, konuk olduğu Gümüşhacıköy Spor Kulübü 19-90 yenerek ligdeki 9. maçında önemli bir galibiyete imza attı. Ligdeki 3 galibiyetini alarak rahat bir nefes aldı.

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu 1. Liginde mücadele eden Batman Engelliler Spor Kulübü Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, Gümüşhacıköy Spor Kompleksinde yapılan müsabakada Gümüşhacıköy Engelliler Spor Kulübüyle karşılaştı.

Müsabakanın ilk periyodundan itibaren maçın hakimiyetini elinden kaçırmadı.

Karşılaşma boyunca güzel bir oyun sergileyen Batman ekibi Sahadan 16-90lik skorla ayrıldı.

Takımdaki engelli sporcularla Batman’ı en iyi şekilde temsil ettiklerini belirten Batman Engelliler Spor Kulübü Başkanı Nasreddin Kaya “Deplasmanda aldıkları galibiyetle ligdeki suskunluğumuza son verdik. Bu galibiyetle hedeflerine bir adım daha yaklaştık. Bu hafta sonu da kendi sahalarında Karabük ekibini ağırlayacağız.

Batman ekibi olarak bu zorlu maçı kazanmayı hedefliyoruz. Sezonun en zorlu maçlarında birini oynayacağız. Bu maçta galip gelerek önümüzdeki en büyük engellerden birini asmak istiyoruz. Bu maça tüm halkımız davetlidir. Bizleri bu zorlu maçta yalnız bırakmasınlar. Batmanlı sporseverlerin kendi takımına sahip çıkmasını istiyoruz” dedi  

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA