USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Fuar Alanı incelendi

Vali Ahmet Deniz, 14-17 Eylül 2017 tarihleri arasında ilimizin ev sahipliği yapacağı ‘Batman Gıda Tarım ve Hayvancılık’ ile ‘Batman İnşaat Mobilya ve Dekorasyon’ fuarları alanında incelemelerde bulundu.

Fuar Alanı incelendi
12-09-2017 21:37
Google News

İncelemeler sırasında Vali Deniz’e; Batman Belediye Başkanı Ertuğ Şevket Aksoy, Batman İl Emniyet Müdürü, Batman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Batman Ticaret Borsası Başkanı Batman Ziraat Odası Başkanı ve ilgili kurumların müdürleri ile yöneticileri eşlik etti. Otogar bitişiğindeki fuar alanında incelemelerde bulunan Vali Deniz, yapılacak düzenlemeler hakkında yetkililerden bilgi alarak, Fuar süresince olumsuzlukların yaşanmaması için eksikliklerin bir an önce giderilmesi konusunda yetkililere talimatını verdi.
BATMAN AYNI ANDA İKİ FUARA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK
Batman’ın ev sahipliğinde aynı anda düzenlenen “İnşaat, Mobilya ve Dekorasyon” ile “Gıda Tarım ve Hayvancılık” fuarların kapıları 14 Eylül’de ziyaretçilere açılacak. 14 Eylül’de açılışı yapılacak ve 3 gün sürecek fuarlara Türkiye’nin dört bir yanından 200’ün üzerinde firmanın katılacağını belirten yetkililer,  fuarların, Valilik, Belediye, Batman Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü, Ticaret ve Sanayi Odası, Ticaret Borsası ile Ziraat Odası iş birliğiyle  düzenlendiğini belirttiler.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA