USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

FUTBOL TURNUVALARI REKTÖR DEMİR’İN İLK VURUŞU İLE BAŞLADI

Batman Üniversitesi birimlerinde çalışan personeller arasındaki iletişimin artması amacıyla düzenlenen Birimler Arası Futbol Turnuvasının ilk vuruşunu Batman Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İdris Demir yaptı.

FUTBOL TURNUVALARI REKTÖR DEMİR’İN İLK VURUŞU İLE BAŞLADI
09-11-2022 12:36
09-11-2022 12:38
BATMAN
Google News

Merkez Kampüs Halı Sahasında turnuvanın ilk karşılaşması olan Personel Daire Başkanlığı ile Beden Eğitim ve Spor Yüksekokulu arasında gerçekleştirilen maçtaki başlama vuruşunu yapan Rektör Demir, turnuvada mücadele eden tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

REKTÖR DEMİR “HEM ÖĞRENCİLERE HEM DE PERSONELE YÖNELİK SOSYAL ETKİNLİK SAYISINI ÖNEMLİ ORANDA ARTIRDIK”

Maçın başlama vuruşunun ardından açıklama yapan Rektör Demir, bu tür sosyal etkinliklerin kurum içi iletişimi artırmanın yanı sıra onların çalışma motivasyonlarını da yükselttiğini söyledi. Hem öğrencilere hem de personele yönelik sosyal etkinlik sayısını önemli oranda artırdıklarının altını çizen Rektör Demir, bir bilim merkezi olan Batman Üniversitesinin sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerin de gerçekleştirilebilmesi için gerekli imkânların oluşturulduğunu ifade etti.

Büyük bir aile olan Batman Üniversitesinin bireylerinin bir araya gelebildiği, ortak faaliyetler yapabildiği organizasyonların artarak devam edeceğini vurgulayan Rektör Demir, turnuvaya katılan tüm takımlara başarı dileklerinde bulundu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA