USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Futbolcular Suruç için saygı duruşunda

Bolu Dorukkaya tesislerinde kamp çalışmalarına devam eden Batman Petrolsporlu futbolcular, Suruç'ta meydana gelen ve 32 kişinin hayatını kaybettiği saldırıda hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulundular.

Futbolcular Suruç için saygı duruşunda
23-07-2015 18:38
Google News

Bolu’da 2. etap kamp çalışmasını sürdüren Petrolspor, Adliyespor ile yaptığı hazırlık maçı öncesinde Suruç’ta hayatını kaybeden vatandaşlar için saygı duruşunda bulundu. Kırmızı-Beyazlı futbolcular, hazırlık maçı öncesi toplu halde saygı duruşunda bulunarak geçtiğimiz gün Suruç’ta hayatını kaybedenleri andı. Sahanın ortasında kenetlenen teknik heyet ve futbolcular 1 dakikalık saygı duruşunda bulunduktan sonra hazırlık maçına başladı. Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, Suruç’ta yaşanan vahşeti kınadıklarını belirterek; “Orada 32 tane vatandaşımız hayatını kaybetti. Bu ülkede bu tür olayların bir daha yaşanmamasını istiyoruz. Biz de memleketimizde yaşanan bu olayı kınamak için saygı duruşunda bulunduk. Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, yaralı insanımıza ise acil şifalar diliyorum.” dedi.

Petrol, ilk hazırlık maçını kazandı 3-2
 

2. Etap kamp çalışmasını sürdüren Petrolspor ilk hazırlık maçını 3-2 kazandı.

Bolu Dorukkaya'da kamp çalışmalarına devam eden Batman Petrolspor, aynı otelde konaklayan Adliyespor ile ilk hazırlık maçı gerçekleştirdi. Kampta bulunan 25 futbolcunun da forma giydiği hazırlık maçını 3-2 kazanan Petrolspor’da golleri Emre Yakut (2) ve Abdulkadir kaydetti. İlk yarısı karşılıklı goller şeklinde geçen karşılaşmada Petrolspor daha baskılı oyunu sonucu golleri buldu. Defansta eksik olan kırmızı-beyazlı ekip kalesinde de iki gol gördü. Karşılaşma ilk yarıda atılan ve Petrolspor’un 3-2 üstünlüğü ile neticelenirken, hazırlık maçının ikinci devresinde her iki takımda gol yollarında birbirlerine üstünlük kuramadı.

2. HAZIRLIK MAÇI DÜZCESPOR İLE

2. Etap kamp çalışmasında hazırlık maçlarına önem veren Kırmızı-Beyazlı ekip, ikinci hazırlık maçını Düzcespor ile yapacak. Topukyaylası'nda yapılacak hazırlık maçında tüm futbolcuların oynaması bekleniyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA