USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Politika

“HALKIMIZIN TALEPLERİ, BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR”

Milliyetçi Hareket Partisi Batman İl Başkanı Muhammed Arif Çetin, Beşiri’de vatandaşlarla bir araya geldikten sonra ziyaretinin diğer bölümünde de yetkili mercilerle görüştü.

“HALKIMIZIN TALEPLERİ, BAŞIMIZIN ÜSTÜNDEDİR”
18-02-2024 16:20
18-02-2024 16:22
Google News

Vatandaşların sorunlarını bizzat ayaklarına giderek yerinde dinleyen Başkan Çetin, ardından Beşiri Kaymakamlığı, Belediye Başkanı başta olmak üzere ilçenin üst düzey yöneticileriyle de temasa geçti.

Sorunları vatandaşların ağzından dinledikten sonra çözüm ve önerilerini gerekli makamlara ileterek halkın sorunlarına karşı, yine anında duyarlılık göstermesi dikkat çekti.

“BEŞİRİ’Yİ KARIŞ KARIŞ ARŞINLADI”

İlk günden beri evvela halkın sorunlarına odaklanan Muhammed Arif Çetin “Bütün yüreğimizle insanımızın sorunlarıyla hemhal oluyor ve sıkıntılarını en az onlar kadar yüreğimizde hissediyoruz. Çünkü bu insanlar, her yönüyle bizim insanımız. Halkımızın talepleri daima başımızın üstündedir” diyerek, halka karşı ne kadar yakın olduğunu bir kez daha kamuoyuyla da paylaştı.

Ayrıca, halkın taleplerine karşı ilgili makamlarla yaptığı çözüm istişarelerinin, ilerleyen günlerde de bizzat takipçisi olacağını belirti.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?