USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hasankeyf yolunda kaza: 7 yaralı

Hasankeyf yolunda kaza: 7 yaralı

Hasankeyf yolunda kaza: 7 yaralı
15-11-2015 18:21
Google News

Hasankeyf yolunda iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 7 kişi yaralandı. Kaza Hasankeyf yolu üzeri Meymuniye boğazı yakınlarında saat 16:30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre Hasankeyf yönüne doğru gitmekte olan 72 AJ 306 araç ile Hasankeyf’ten Batman’a doğru gelmekte olan 72 AL 292 plakalı araç hatalı sollama nedeniyle kafa kafaya çarpıştı. Çarpışmanın şiddeti ile her iki araç içerisinde bulunan toplam 7 kişi vücutlarının çeşitli yerlerinden yaralandı. 

ARACIN LASTİĞİ KOPTU

Hasankeyf yolunda meydana gelen kazada çarpışmanın şiddeti ile 72 AL 292 plakalı aracın lastiği araçtan koparak metrelerce uzağa fırlarken, kazada can kaybı yaşanmaması sevindirici oldu. 72 AJ 306 plakalı aracın şoförü olan Ş.K., olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yardımıyla sıkıştığı aracın içerisinden çıkarılırken, diğer yaralılar F.Ö., L.K., H.K., V.E., K.E. ve ismi öğrenilemeyen bir yaralı sağlık ekipler tarafından ambulans ile Batman Bölge Devlet Hastanesi ve özel hastanelere kaldırıldı. Yaralılardan V.E. ve K.E.’nin durumunun ciddiyetini kuruduğu öğrenildi.

HASANKEYF YOLU KAPANDI

Hasankeyf yolunda meydana gelen trafik kazası sonrası yaklaşık yarım saat boyunca trafik çift yönlü olarak kapandı. Yüzlerce metre uzunluğunda araç kuyruğu oluşurken, olay yerindeki vatandaşların yardımı ile kaza sonrası yol ortasında kalan araç kenara alınarak trafik akışı yeniden sağlandı. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA