USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

HAYIRSEVER GURBETÇİ, HEMODİYALİZ CİHAZI BAĞIŞLADI

Hayırsever gurbetçi, BAE hastanesine hemodiyaliz cihazı bağışladı.

HAYIRSEVER GURBETÇİ, HEMODİYALİZ CİHAZI BAĞIŞLADI
04-12-2022 16:19
04-12-2022 16:20
BATMAN
Google News

Almanya’da ikamet eden hayırsever vatandaş Halil İbrahim Mendi, Avukatı Nisa Toprak aracılığıyla görüştüğü hastane yönetimine hemodiyaliz cihazı bağışında bulunmak istediğini iletti.

Doğduğu topraklara bağlı olan ve uzak diyarlardan memleketine maddi ve manevi destek sunmak isteyen müvekkilinin bu talebini hastane yönetimine ilettiğini ifade eden Avukat Nisa Toprak “Halil İbrahim Mendi, sağladığı bu önemli katkıyla örnek bir davranış sergilemiş, yeni bağışçılar için önemli bir bakış açısı kazandırmıştır” dedi.

Diyaliz hastalarının ihtiyaç duyduğu 8 bin Euro değerindeki bu cihazı bağışlayarak vatandaşlarımızın olabildiğince konforlu bir yaşam sürdürmeleri için müvekkilinin katkıda bulunduğunu söyleyen Avukat Nisa Toprak, Sadaka Çeşmesi olarak görülmesi gereken bu yardımın, yine bu hastalıkla mücadele eden insanların ihtiyacını gidermek için çok önemli faydalar sağlayacağını belirtti.

Batman EA Hastanesi Başhekimi Uzman Dr. Feyat Tunç ise, Halil İbrahim Mendi’yi duyarlılığından dolayı kutlayarak "Mendi tarafından hastanemize, diyaliz servisinde çok önemli bir ihtiyaç olan hemodiyaliz cihazı kazandırıldı. Bağışlanan cihazla aynı seansta 13 hastamıza tedavi vermiş olacağız." dedi.

Sağlık hizmetlerinde hayırsever vatandaşların yaptığı katkıların çok önemli olduğunu vurgulayan Tunç, ‘Bugün hastanemizde vatandaşlarımıza daha iyi hizmet verebilmemizde bağışçılarımızın katkıları yadsınamaz’ dedi. Bu örnek davranışından dolayı Halil İbrahim Mendi’ye avukatı Nisa Toprak aracılığıyla teşekkür eden Başhekim Tunç, Batmanlı hemşerilerim adına hayırsever vatandaşımıza teşekkür ediyorum” diye konuştu.

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA