USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

Hububat destekleri askıya çıktı

Batman’da, Hububat ve Baklagiller Fark Ödemesi Desteğine başvuran çiftçilerin isimlerinin yer aldığı listeler Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’nde askıya çıktı.

Hububat destekleri askıya çıktı
24-03-2015 16:12
Google News

Batman İl Gıda ve Hayvancılık Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, 2014 yılı ürünü yağlı tohumlu bitkiler, Hububat ve Baklagiller Fark Ödemesi Desteğine başvuran çiftçilerin isimlerinin ve destek bilgilerinin yer aldığı hak ediş listeleri askıya çıktı. Bu listeler 20 Mart tarihi itibariyle il ve ilçe Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü ve mahalle/köy muhtarlıkları aracılığıyla belirlenen yerlerde 5 gün süreliğine askıya çıkarıldığı belirtildi. 

İTİRAZ İÇİN 27 MART SON

Hak ediş listelerinin 20 Mart - 27 Mart tarihleri arasında askıda kalacağı ifade edilen yazılı açıklamada, “Askı süresi sonunda icmaller kesinlik kazanacağından çiftçilerin mağdur olmamaları için askı icmallerindeki bilgilerini kontrol etmeleri ve herhangi bir yanlışlık tespit ettikleri takdirde askı süresi içerisinde İlçe Gıda, Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğümüze şahsen başvurmaları gerekmektedir. Askı süresince herhangi bir itiraz olmadığı takdirde icmallerdeki bilgiler doğru kabul edilecek, daha sonra yapılacak itirazlar değerlendirmeye alınmayacaktır” ifadelerine yer verildi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA