USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İKİNCİ DEVRE ANTALYA KAMPI BAŞLADI

TFF 3. Lig 2. Grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor, ikinci devre hazırlıkları için Antalya’da toplandı.

İKİNCİ DEVRE ANTALYA KAMPI BAŞLADI
25-12-2023 14:53
25-12-2023 14:55
BATMAN
Google News

 

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 3. Lig 2.Grupta mücadele eden TPAO Batman Petrolspor devre arası kampı için Antalya’da toplandı.

İlk devrede oynadığı 14 maçta 10 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan devreyi topladığı 33 puanla 1. sırada tamamlayan Batman Petrolspor, devre arası kampı için Antalya’da toplandı. Yaklaşık 3 hafta sürmesi beklenen kampa kırmızı beyazlı ekip tam kadro katılım sağladı.

İKİNCİ YARI ZORLU GEÇECEK

İkinci yarıda zor maçlar oynayacaklarının altını çizen TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Bütün liglerde ikinci yarılar her zaman daha zor geçer. Biz öyle bir kulübüz ki bizim rakibimiz yine kendimiz. Konsantremizi bozmadan sezon sonuna kadar yakaladığımız bu çıkışı sürdürmek istiyoruz. İkinci yarı zor olacak ama biz bu konsantrasyonumuzu koruyarak devamını getireceğiz” dedi.

KAYA “TARAFTARIMIZ DESTEĞİNİ DUALARINI EKSİK ETMESİN”

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Futbol taraftarsız olmuyor. Taraftarımız da sabırlı olsun, biz de sabırlı olalım. Dualarını eksik etmesinler ve her zaman arkamızda olsunlar. Bu Camia büyük ve Şampiyonluğu fazlasıyla hak ediyor. Her geçen gün daha da kenetlenen bir takım ruhuyla, hedeflerimize doğru ilerleyeceğiz” dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?