USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

“İKİNCİ YARIDA İŞİMİZ DAHA ZOR OLACAK”

TPAO Batman Petrolspor Başkanı Mustafa Demir ve yönetimi Kristal Park tesislerinde gazetecilerle bir araya gelerek basın açıklaması gerçekleştirdi.

“İKİNCİ YARIDA İŞİMİZ DAHA ZOR OLACAK”
21-12-2023 14:21
21-12-2023 14:22
BATMAN
Google News

Özellikle Petrolspor’un yeni yapılanma sürecinde emeği ve katkısı olan birçok insan oldu diyen TPAO Batman Petrolspor Başkanı Mustafa Demir “Ben buradan hepsine teşekkürlerimi sunmak istiyorum. Özellikle Batman Valimiz Ekrem Canalp beye, maddi ve manevi katkılarından dolayı kendilerine çok çok teşekkür eder, şükranlarımı sunuyorum. Yeni süreçte paradigmayla yola çıktık. Bu paradigmanın en büyük mimarlarından bir tanesi sayın vekilimiz Ferhat Nasıroğlu beydi.

Kendisi, farklı fikir ve düşüncelerle yeni bir yol alınması gerektiğini hep vurguluyordu. Sizlerle beraber, basınımızla, taraftarımızla, halkımızla, gençlerimizle, çocuklarımızla, takımlarımızla, hep birlikte, elimizi bir taşın altına koyduğumuzda, neler yapabileceğimizi bence gösterdik, göstermeye de devam ediyoruz” dedi.

“BİZE DUYULAN GÜVENİ BOŞA ÇIKARMA LÜKSÜMÜZ YOK”

Kulüp Başkanı Demir “Bize güvenen kesimler, insanlar vardı.  Bizim bu güveni boşa çıkarma lüksümüz yoktu. Dolayısıyla biz süreci iyi değerlendirip, 14 maçın sonunda gurubu lider olarak tamamladık. Yıllardır futbolun, sporun içindeyim. Benim şahsi fikrim, bence en zor guruptayız.

Eskiden 3. ligde 19-20 takım olurdu. Sondaki 3-4 takım kopardı. Yukarıdaki 5-6 takım zaten play-off, şampiyonluk mücadelesi verirdi. Arada 9-10 takım kalırdı ve son 9-10 takımın iddiası olmazdı. Zaten sezonun son 5-6 haftasında havlu atarlardı ve öylesine oynarlardı.

Ama bizim grupta 14 maç oynuyorsunuz, 15 tane takım var. Bunun altı da, üstü de birbirine çok yakın, arada bir şey yok. Yani biz bu yarışın sezonun son haftasına kadar süreceğini biliyoruz. Çünkü küme düşme mücadelesi olacak, play-off mücadelesi olacak, şampiyonluk mücadelesi olacak. Bu takımların arada kalma gibi bir lüksü yok. Dolayısıyla bizim ikinci yarıdaki işimiz ilk yarıdan çok çok daha zor olacak” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?