USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İL SEÇMELERİ TAMAMLANDI

Wushu Kungfu Federasyonu Batman İl Temsilciliği gözetiminde gerçekleşen okul sporları Wushu Kungfu, Sanda ve Taolu İl seçmeleri tamamlandı.

İL SEÇMELERİ TAMAMLANDI
15-04-2024 14:25
15-04-2024 14:32
Google News

Batman Çok amaçlı spor salonunda gerçekleşen Okul Sporları Wushu Kungfu, Sanda ve Taolu il seçmelerine farklı okullardan 140’a yakın sporcu katıldı. İl seçmeleri sonucunda takım halinde Wushu Sanda Kategorisinde; Fatih Ortaokulu birici, Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ikinci ve Ziya Gökalp Ortaokulu üçüncü oldu.

Wushu Sanda Kategorisinde ise; Fatih Ortaokulu Birici, Batman Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi İkinci Ve Ziya Gökalp Ortaokulu Üçüncü Oldu. Wushu taolu kategorisinde de;  Yenimahalle İlkokulu birinci Abdulcelil Candan Ortaokulu ikinci Bilim Teknik Koleji üçüncü oldu.

Wushu Kungfu Federasyonu Batman İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada çalışmalarımıza her zaman destek olan başta Sayın Valimiz Ekrem Canalp olmak üzere Gençlik Spor İl Müdürü Mehmet Şafi Özperk ve personeline, İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran ile Halk Eğitim Merkezi Müdürü Bilal Serik ve personeline teşekkür edildi.

İl Temsilcisi Muhammed Velioğlu şampiyonaya katılan sporcuları yetiştiren tüm hocalara emekleri için teşekkür etti.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA