USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

İLK MAÇTA HEDEF 3 PUAN

İlimizi 2. Lig Beyaz grupta temsil edecek olan Batman Petrolspor maç haftasına giriyor.

İLK MAÇTA HEDEF 3 PUAN
22-08-2022 16:45
Google News

cLigin ilk haftasında deplasmanda Somaspor ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Beyazlılar, sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor.
2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan ve 16 yıl aradan sonra 2. Lige çıkan Batman Petrolspor, yaşadığı maddi sıkıntılara karşın yeni sezona umutla bakıyor. Mali sorunların bir kısmını çözen ve sporcuların alacaklarını ödeyen temsilcimiz Petrolspor, sıkıntılı süreci geride bırakarak, bu sezon 2.Lig’de tutunmanın hesaplarını yapıyor.
Sezon hazırlıkları kapsamında Batman ve Afyonkarahisarda kamp yapan ve şimdide TPAO tesislerinde yeni sezona hazırlanan Kırımız-beyazlı ekibimiz, hafta sonu deplasmanda karşılaşacağı Somaspor maçının provasını yapıyor.
Hafta sonuna kadar çalışmalarını şehir stadında ve TPAO tesislerinde sürdürecek olan Petrolspor teknik direktörü Ahmet Yavuz “Gün geçtikçe takımımız rayına oturuyor. Eksikliklerimiz var. Bu eksikliklerimizi haftalar ilerledikçe çözümleyeceğiz. Güçlü bir gurupta mücadele edeceğiz. Her maçı kazanmak için çıkacağız. Bu grupta zayıf takım yoktur. Her takım her takımı yenebilir. Bizde en iyi sonucu almak için çalışacağız. Ben futbolcularıma güveniyorum. Taraftarlarımızda bizlere güvensinler” şeklinde konuştu.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA