USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

İŞKUR SANAL İSTİHDAM FUARI BAŞLADI

İŞKUR Sanal İstihdam Fuarı, işverenlerle iş arayanları buluşturuyor.

İŞKUR SANAL İSTİHDAM FUARI BAŞLADI
01-06-2023 16:23
01-06-2023 16:25
Google News

Online olarak işverenlerin, iş arayanların ve öğrencilerin buluşması amacıyla organize edilen Fuar, 01-02 Haziran 2023 tarihlerinde https://sanalistihdamfuari.iskur.gov.tr/login  adresi üzerinden gerçekleştirilecek. Fuara isteyen herkes katılım sağlayabilecek.  

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İstihdam fuarına 13’ü Batmandan olmak üzere 10 İlden toplam 80 firma katılım sağlıyor.  İş arayan ve işverenlere zaman ve maliyet tasarrufu sağlayan Sanal İstihdam Fuarı'na iş arayan vatandaşlar, İŞKUR'un resmi web sitesindeki sanal istihdam sayfasından firmalar hakkında bilgi alabiliyor ve firma yetkilileri ile güvenli bir şekilde görüşme gerçekleştirebiliyor.

 “TÜM HİZMETLER TAMAMEN ÜCRETSİZ BİR ŞEKİLDE SUNULACAKTIR”
Fuarın 2 gün ve ücretsiz bir şekilde devam edeceğini belirten Batman İŞKUR İl Müdürü Hasan Küsin “İŞKUR olarak istihdam hizmetlerini çeşitlendirmek ve işe yerleştirmede aktif rol oynamak amacıyla Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi İstihdam Fuarına 13 firmamız ile katılım sağlıyoruz. 10 İl Müdürlüğünün katılımı ile toplam 80 firma fuarda stant açmıştır.

İş arayanlarımız ve iş hayatına başlamayı planlayan öğrencilerimiz Sanal İstihdam Fuarımıza katılım sağlayarak hem firmaları tanıma hem online görüşme yapabilmenin yanında ayrıca CV’lerinide ilgili firmaya takdim edebilirler. Bu kapsamda hem işverenlerimize hem iş arayanlarımıza sunduğumuz tüm hizmetlerimiz ücretsizdir” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA