USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kamp masrafları Özdemir’den

Kamp masrafları Özdemir’den

Kamp masrafları Özdemir’den
27-12-2015 18:30
Google News

Sezon başında Batman Petrolspor’a forma reklamı vererek destek olan işadamı ve Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Kırmızılı-Beyazlı takımın devre arasında yapacağı ikinci etap kampının masraflarını da üstlenerek yeni bir jest yaptı. Petrolsporlu futbolcular bugün başlayacak olan ve 12 gün sürecek kamp için 8 Ocak tarihine kadar Antalya’da kalacak.
ÖRNEK BİR DAVRANIŞ
Petrolspor’a maddi ve manevi olarak önemli katkılar sunmasıyla bilinen ünlü İş Adamı Nihat Özdemir’in bu tutumu Batmanlı sporseverler arasında sevinç karşılandı. Batmanlı sporseverler, Eski Belediye Başkanı Hüseyin Kalkan’ın girişimleri sonucu Petrolspor’a forma reklamı veren ve devre arası kampını karşılamasından dolayı Özdemir’e teşekkür ederek, bu tutumun tüm iş adamlarına örnek olmasını dilediler.
GÜLMEZ: ÖZDEMİR BÖLGE İÇİN ŞANSTIR
Petrolspor A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Aydın Gülmez, İş Adamı Nihat Özdemir’in Batman ve bölge için önemli bir değer olduğunu ifade etti. Kulübe verdiği destekten dolayı Özdemir’e teşekkür eden Gülmez: “Sezon başında forma reklamı veren ve maddi katkıda bulunan Sayın Özdemir, şimdi de devre arası kampımızın masraflarını karşılama kararı aldı. Takımımız Sayın Özdemir’in sahibi olduğu Limak Arcadia Otel’de konaklayacak. Sayın Özdemir bölgemiz ve kentimiz için önemli bir değerdir. Önemli olan işin rakamsal boyutu değil, kendisinin düşüncesidir. Bir kez daha kendisine teşekkür ediyoruz.” dedi.
VEYSİ BORAN’A TEŞEKKÜR
Petrolspor Kulüp Başkanı Aydın Gülmez, sezon başından bu yana kulüp otobüsünün akaryakıtını karşılayan Batmanlı İşadamı Veysi Boran’a da teşekkür etti. Gülmez, konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada: “Bu sezon kıt imkânlarla lige girdik. Duyarlı işadamı Sayın Veysi Boran’ın verdiği destek bizleri onurlandırdı. Petrolsporlular adına, sporseverler adına Sayın Veysi Boran’a bir kez daha teşekkür ederiz.” ifadelerini kullandı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?