USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Gündem

“KARDEŞLERİMİZ NİYE HALA DAĞDA”

Batman Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Kara, Cumhurbaşkanı’nın ‘Kürt Sorunu Yoktur’ söylemlerine karşı ‘Türkiye’de bir Kürt Sorunu Vardır’ ifadelerini kullandı.

“KARDEŞLERİMİZ NİYE HALA DAĞDA”
06-04-2015 17:45
Google News

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın ‘Kürt Sorunu Yoktur’ söylemi Hakkında konuşan Batman Esnaf Sanatkârlar Odalar Birliği Başkanı Talat Kara: “Kürt sorunu yok deniyor. O zaman kardeşlerimiz niye hala dağda. Biz tüm STK temsilcileri tabii ki 'Barış Sürecini’ destekliyoruz ve bu sorun bir an önce çözüme kavuşmasını istiyoruz” dedi.

“DÜNYA MALINI VERSEN BİLE İNSAN, BİR GÜNLÜĞÜNE DE ÇOCUĞUNU DAĞDA BIRAKMAZ”

Cumhurbaşkanına seslenen Kara: “Bir insana dünya malını da versen, bir gece çocuğunun dağda kalmasını istemez. Eğer gerçekten öyle bir sorun olmamış olsa ve insanlara kendilerini özgür bir ülkede yaşadığını hissettirseler ne işleri var dağda diye soru soralım Cumhurbaşkanına” dedi.

‘TÜRK VE KÜRT ANNELERİ BİZİM ANNELERİMİZ’

‘İnanıyorum ki bir gün gelecek, çocuklarımızla hep birlikte bu sokaklarda özgürce onları kucaklayacağımıza inanıyorum ve inancımız odur’ diyen Talat Kara: “Biz istemiyoruz hiçbir Anne ne Türkü, ne Kürdü, ne Alevisi, ne Çerkez’i ne de Laz’ı gözyaşı döksün. Çünkü Türk Anneleri de Kürt Anneleri de bizim Annelerimizdir” dedi. | İHA

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA