USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Kurslara Rekor Katılım…

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğünün desteği ve Türkiye Bocce, Bowling - Dart Federasyonu Batman İl Temsilciliğinin düzenlediği Bocce ve Dart Antrenörlük kurslarına rekor katılım oldu.

Kurslara Rekor Katılım…
06-04-2017 08:26
Google News

Bocce’de 32, Dart’ta ise 68 antrenör adayı katılım sağladı. Bocce Antrenörlük kursu 22-31 Mart 2017, Dart antrenörlük kursu ise 27 Mart -05 Nisan 2017 tarihleri arasında tamamlandı. 16 Mayıs Stadyumu, İl Müdürlüğü Konferans Salonu, 19 Mayıs Tesisleri ve Gençlik Merkezinde yapılan 2 ayrı antrenörlük kursuna Türkiye ortalamasının üzerinde katılımın sağlaması, spor dallarına olan ilgiyi gözler önüne serdi. 
“TÜM BRANŞLARIN ANTRENÖRÜ OLACAK”
Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Halil Eren, şu anda 79 branşa il temsilcisi ataması yaptıklarını belirterek, aktif olmalarını sağlayacaklarını söyledi. Eren; “Birçok spor branşımızda aktif antrenör bulmakta güçlük çekiyorduk. Önemli projelerimizden biride tüm spor branşlarımızı aktifleştirmekti. Yeni antrenörlerimizle Batman adına güzel hizmetlerimizin olacağını umuyorum. Faal olmayan tek bir spor branşımız kalmayacaktır.” diye konuştu. 
6 UZMAN EĞİTİM VERDİ
Uygulamalı ve konu anlatımla antrenörlük kurslarında Türkiye Bocce, Bowling ve Dart Federasyonundan Ahmet Yaratılmış, Zeynel Abidin Şenlik, Şakir Erdem, Ahmet Dilek, Akif Özdem ve Serkan Işıldak isimli alanında uzman eğitmenler eğitim verdi. Dart İl Temsilcisi Murat Bademci, yoğun bir atrenörlük kursu dönemi geçirdiklerini belirterek, Bocce ve Dart kursularına toplamda 100 kişinin katılım sağlamasının rekor olduğunu söyledi. Bademci; “Dart ve Bocce kursları eğitici ve zevkli spor dallarıdır. Onun için Batman ve bölgede 2 spor dalımıza olan ilgi her geçen gün artıyor. İl Temsilciliği olarak bu branşlarımızın hak ettiği yere gelmesi için elimizden geleni yapacağız. ”dedi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA