USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

LİG DEVAM EDİYOR

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya, şampiyonluğun camia için bir kupadan çok daha anlam taşıyacağını belirterek açıklamalarda bulundu.

LİG DEVAM EDİYOR
20-02-2024 12:53
20-02-2024 12:54
Google News

 

TPAO Batman Petrolspor Basın Sözcüsü Cemal Kaya "İkinci yarının birinci yarıdan daha zorlu geçeceğini biliyorduk. Bu nedenle daha sıkı bir çalışma programı ve daha konsantre olacak bir metodla çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hafta sonu Karşıyaka deplasmanda aldığımız galibiyet bizim için çok önemli ve kırılma maçlarından biriydi. Karşılaşmanın zor geçeceğini biliyorduk. Rakip takımın evinde oynamanın avantajını kullanacağını da biliyorduk. Öyle de oldu. Zor bir maç oldu tamamına baktığınızda ama pes etmediğimizi ve mükemmel bir skorla ayrıldığımız bir karşılaşma oldu. İşimize yarayan sonucu alıp Karşıyaka maçını unutup pazar günü kendi evimizde ağırlayacağımız Anadolu Üniversitesine odaklandık. Şu anda lideriz ve bunun sorumluluğunu çok iyi biliyoruz" dedi.

“ÖNÜMÜZDEKİ MAÇLARA BAKICAZ”

Basın Sözcüsü Cemal Kaya “Bu günden itibaren daha temkinli, ayakları yere sağlam basan ve rehavete kapılmayan bir takım olarak ilerleyeceğiz. Bizim için her maç ayrı bir önemi var ve bu strateji ile ligi uygun takvimle bitirmeyi planlıyoruz. Önümüzdeki maçlara bakmamız gerekiyor. Galibiyete giden yol vereceğimiz eforla alakalı. Odaklanmamız gerekiyor.

Teknik Direktörümüz Mesut Toros ve ekibinin başarısı ve oyun disipline verdiği önemi çok iyi taçlandıran futbolcularımızı da ayrıca kutluyorum. İnşallah sezon sonu şampiyonluğu kıymetli Batmanlılara armağan edeceğiz. Bu şampiyonluk camiamız için bir kupadan çok daha anlam taşıyacak" ifadelerini kullandı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?