USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

Masterlar takımı Antalya yolcusu

Batman Masterlar Takımı, 7–12 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye ve Avrupa’dan 52 takımının katılım sağlayacağı lige sıkı hazırlanıyor.

Masterlar takımı Antalya yolcusu
19-03-2015 17:22
Google News

Batman Masterlar Takımı, 7–12 Nisan 2015 tarihleri arasında Türkiye ve Avrupa’dan 52 takımının katılım sağlayacağı lige sıkı hazırlanıyor. Haftanın 3 günü tam kadro TPAO sahasında idmanlarını Teknik Direktör Emrullah Çalar nezaretinde sürdüren Mastarlar takımının gözü Türkiye’nin yanı sıra Avrupa Şampiyonluğu’nda. Kondisyon ve teknik ağırlıklı çalışan Mastarlar takımının idmanları neşeli geçiyor.

BATMANLILIK BİLİNCİ OLUŞTU

Teknik Direktör Emrullah Çalar, oluşturdukları takım ile Batmanlılık bilincinin özlem duyulan seviyeye geldiğini belirterek, bunun devamının sağlanması için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi. Çalar yaptığı açıklamada; “Futbol bizim için bir araç olmuştur. Takımız bünyesinde her kesimden sporcularımız mevcuttur. Bu takım sayesinde Batmanlılık bilinci üst sevilere çıktı. Bunda bir nevide olsa katkımız olmuşsa ne mutlu bizlere” diye konuştu. 

“HEDEF AVRUPA ŞAMPİYONLUĞU”

Masterlar Takımının Batman’ın eski ve yeni sporcularının bir araya getirdiği bir topluluk olduğunun altını çizen yönetici Orhan Atmaca, hedeflerinin bu yıl Türkiye şampiyonluğunun yanı sıra Avrupa şampiyonluğunu kazanmak olduğunu söyledi. Atmaca yaptığı açıklamada; “Çok iyi bir ekip olduk. Yönetim, teknik kadro ve sporcularımızla bir bütün olduk. Amacımız ilimizi en iyi bir şekilde temsil edip, başarı elde etmektir. Antalya’da Türkiye ve Avrupa’dan toplam 52 takım katılım sağlayacak. 25 kişilik kafilemizle, turnuvaya damgamızı vuracağız. İşi sıkı tutuyor ve turnuvayı ciddi anlamda önemsiyoruz” diye konuştu. 

DESTEK BEKLİYORLAR

Yaklaşık 1 hafta sürecek olan futbol turnuvasında Antalya’da ciddi anlamda maddi desteğe ihtiyaçlarının olacağını belirten Batman Masterlar Takımının yetkilileri, bu konuda destek beklediklerini ifade ettiler. Yapılan açıklamada; “Takımımızın Antalya’da konaklama, iaşe, forma ve eşofman ihtiyacı var. Bu tür sıkıntılarımızı Batman’ın saygın firmaları ve iş adamlarının yapacağı desteklerle karşılamayı hedefliyoruz. Umarız bu güzel organizasyon maddi sıkıntılara takılmaz” şeklinde açıklamada bulundular. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA