USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Sağlık

MEME KANSERİ FARKINDALIĞI PANELİ DÜZENLENDİ

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, meme kanseri ile ilgili önemli bir farkındalık paneli düzenleyerek sağlık konusundaki farkındalığı artırmayı hedefledi.

MEME KANSERİ FARKINDALIĞI PANELİ DÜZENLENDİ
31-10-2023 14:01
31-10-2023 14:03
Google News

Panel, Batman İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü konferans salonunda gerçekleşen Panele İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, Vali Ekrem Canalp'in eşi Dr. Ayten Canalp, sağlık yöneticileri ve sağlık çalışanları ile vatandaşlar katıldı.

HAYATİ ÖNEM TAŞIYOR

Panelin açılış konuşmasını yapan İl Sağlık Müdürü Uzm. Dr. Semih Canpolat, meme kanseri konusunda erken teşhisin ne kadar hayati bir öneme sahip olduğuna dikkat çekerek, katılımcılara sağlıklı yaşam alışkanlıkları ve düzenli kontrollerin önemini vurguladı.

KONUKLAR DENEYİM PAYLAŞTI

Moderatörlüğünü Meliha Tezdiğ Keser'in üstlendiği panelde, konunun uzmanları ve deneyimli isimler katılımcılara önemli bilgiler sundu. Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Fulya Soybaş Işık, Pembe Izler Kadın Kanserleri Derneği Başkanı Arzu Karataş ve Op. Dr. Yılmaz Akyüz ile hemşire Servet Arslan Avcı meme kanseri hakkında güncel bilgilendirme ve bilinçlendirmede bulundu.

YOĞUN KATILIM OLDU

Panel, meme kanseriyle mücadelede önemli bir rol oynayan sağlık çalışanları ve uzmanlar arasında deneyim paylaşımına da ev sahipliği yaptı. Panel, sağlık sektörü temsilcileri ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gördü.

ERKEN TANIYA DİKKAT ÇEKİLDİ

Batman İl Sağlık Müdürlüğü, meme kanseri konusunda toplumun bilinçlenmesi ve erken teşhisin yaygınlaştırılması için bu tür etkinliklerin önemini vurgulayarak, sağlıklı yaşam ve düzenli kontrollerin önemini hatırlatmaya devam ediyor. Panel, meme kanseriyle mücadelede toplumun bilinçlenmesi için atılan önemli bir adım olarak değerlendiriliyor. Soru ve cevapların ardından plaket takdim edildi ve günün anısına fotoğraf çekimi yapıldı.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA