USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

MEZOPOTAMYA, LİGE İYİ BAŞLADI; 3-0

Batman’ı TFF Kadınlar 3. Lig 1. Grupta temsil eden, Mezopotamya Kadın futbol takımı ligin ilk maçını deplasmanda oynadı.

MEZOPOTAMYA, LİGE İYİ BAŞLADI; 3-0
20-01-2024 20:42
20-01-2024 20:43
Google News

 

 

Maça iyi başlayan Mezopotamya Kadın Futbol takımı, Siirt Üniversitesi Spor takımını 3-0 yenerek iyi bir çıkış yakaladı. Sayısız gol pozisyonunu cömertçe harcayan ancak, maçtan galip gelmesini bilen Mezopotamya Kadın futbol takımı, 3 puanı 3 golle almayı başardı. Maçta atılan 3 golün 2’sini Zeynep İşeri atarken,  1 golü ise Sultan Gönci attı. Yeni kurulmasına rağmen yaklaşık 6 aydan bu yana hazırlık yapan Mezopotamya Kadın Futbol Takımı, önümüzdeki hafta kendi saha ve seyircisi önünde Cudi Spor kadın futbol takımını ağırlayacak.

“KIZLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM”

Alınan galibiyetin tesadüf olmadığını belirten Mezopotamya Spor Kadın Futbol Takımının Teknik Direktörü Mehmet Gök, bütün maçlarını final havasında oynayacaklarını söyledi. Teknik Direktör Gök “Öncelikle ilk maçımızı deplasmanda 3-0 kazandığımız için mutluyuz. Siirt Üniversitesi Kadın Futbol takımı son derece iyi bir takım olmasına rağmen, onları yenmeyi başardık. Amacımız bu yıl ligimizi iyi yerde bitirip 2. Lige çıkmaktır. Bunu başarabilecek gücümüz var. İlk maçı unutup ikinci maçımıza bakacağız” diye konuştu.

“İSMİMİZ GİBİ ASİL OLACAĞIZ”

Mezopotamya gibi sorumluluğu ve ismi ağır olan bir Kadın futbol Takımının başında olduklarını belirten Başkan Cihan Kalık, bütün maçlarının önemine dikkat çekti. Başkan Kalık “Mezopotamya Spor olarak lige renk kattığımızı biliyoruz. İlk maçımızı kazasız belasız bitirdik. Teknik kadromuzla, yönetimimizle ve sporcularımızla büyük bir aile olduk. 3 puanı 3 golle alıp evimize döndük. İlk günkü heyecanla kalan maçlarımızı oynayacağız. Bütün takımı kutlarım” diye konuştu 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?