USD 0,0000
EUR 0,0000
USD/EUR 0,00
ALTIN 000,00
BİST 0.000
Spor

MEZOPOTAMYALI KADINLARA VEKİL FİLİZ’E ZİYARET

İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz, Mezopotamya Kadın futbol takımını ziyaret etti.

MEZOPOTAMYALI KADINLARA VEKİL FİLİZ’E ZİYARET
14-11-2022 16:59
14-11-2022 17:02
BATMAN
Google News

Kadın sporcularla bir araya gelen İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz ve İYİ Parti Batman İl Başkanı Kısmet Çelik, bir süre sporcularla sohbet edip, sorunlarını dinledi.

Bu ülkede kadınlarımıza destek verilirse her şeyin en iyisini yapabilirler diyen İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz “Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener kadınlara büyük önem veriyor. Bizde Batman programımızda Mezopotamya Kadın futbol takımına sürpriz yapıp onlara antrenmanlarında ziyaret ettik. Pırıl pırıl kızlarımızın spor yapması bizleri son derece mutlu etti. İYİ Parti olarak her zaman kızlarımızın yanında olacağız. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin inşallah” diye konuştu.

Mezopotamya Kadın Futbol takımının Başkanı Cihan Kalık ise, yeni bir oluşum olduklarını ve Batmanlı kızlara sahip çıkmaya devam edeceklerini söyledi. Başkan Kalık; “İYİ Parti Gaziantep Milletvekili Prof. Dr. İmam Hüseyin Filiz’e, İl Başkanımız Sayın Kısmet Çelik’e ve İYİ Parti yönetimine kızlarımız adına teşekkür ediyoruz. İlk kez bir Milletvekili ve İl Başkanı takımımızı ziyaret ediyor. İnşallah ismimiz gibi, bölgenin takımı oluruz” diye konuştu.

Takımın antrenörü Zehra Kısa ise, kısa zamanda iyi bir takım kurmaya çalıştıklarını ve güçlü b.ir alt yapı ile başaramayacakları hiçbir engelin olmayacağını söyledi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
ARŞİV ARAMA